Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Korzo

Verešová je nudná, Hanychová vulgární, Farna zářivá

Ne všem se „vítání jara“ povedlo.

Jaro je tady, teploty stoupají a sem tam vykoukne i sluníčko. Změna samozřejmě nastala i v našich šatnících. Bundy a kabáty jsou definitivně zazimovány a tak můžeme konečně provětrat lehčí oblečení či se předvést v nových hadřících. Následující dámy to tak udělaly, ne všem se ale „vítání jara“ povedlo.

Andrea Verešová – 70%

magazin.cz

Indigo barva sluší hlavně brunetkám. Důkazem je třeba novomanželka a čerstvá vévodkyně z Cambridge Kate, která tmavě modrou nosí velmi často a dlužno dodat, že jí sluší, dodává jí na eleganci a zároveň podtrhuje její ženskost. Andrey minišaty jsou samozřejmě perfektní a navíc na dokonalém těle, k tomu není nutné nic dodávat. Bohužel chyba se najde a to v doplňcích, které modelka nezvolila šťastně. Boty v barvě šatů a stříbrné šperky působí nudně, modelu naprosto nedodaly potřebný šmrnc. Lépe by vypadaly šperky ze zlata a rudé střevíčky.

Ewa Farna – 95 %

magazin.cz

Jemná kombinace bílé a zlaté se Ewě povedla. Tříčtvrteční legíny jsou naprostým hitem jara, a pokud si pořídíte podobné jako zpěvačka – ze zajímavého materiálu či zdobené nepřehlédnutelným vzorem – určitě uděláte dobře. Inspirujte se stylem mladé brunetky a ke kalhotám na tělo si obujte boty na vysokánském podpatku a delší top, který zakryje obepnutý klín.

Agáta Hanychová – 60 %

magazin.cz

Agáta na jednu stranu prý po těhotenství již léta toužila, na druhou stranu se teď chová, jakoby se svému požehnanému stavu bránila zuby nehty. Nejsem zastáncem zakrývání rostoucích bříšek, ale jejich přiznání musí být provedeno se vkusem. Agátiny minišaty v béžové barvě vypadají na jejím těhotném těle vulgárně a zřejmě na tom má svůj lví podíl i přehnané líčení a lascivní pózy. Doplňky jsou až na laciný bílý pásek zvoleny správně.

Gábina Partyšová – 40 %

magazin.cz

Ajaj! Mít svůj styl a nepodřizovat se trendům, je chvályhodné, ale musí se to umět, a to sakra dobře. Nechápu, co chtěla moderátorka výběrem vzorovaných punčoch říct? K outfitu absolutně neladí, přidávají jí kila a už vůbec se nehodí k jejímu typu. Bílé šaty s krásně řešeným předním dílem jsou na jedničku, zlaté střevíce s nimi tvoří vkusný pár. Škoda jen těch punčoch, které by neslušely téměř nikomu.

Vendula Svobodová – 100 %

magazin.cz

Tak tentokrát musím Vendule zatleskat. Její outfit je naprosto bez chyb. Šaty v trendy černobílé kombinaci svým střihem skvěle sedí, přední díl svým vzorem příjemně zužuje postavu. Černá kabelka je velká tak akorát, střevíčky s otevřenou špičkou nohu krásně prodlouží. Akcent v podobě červeného laku na nehtech dodal všemu šmrnc.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 3