Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock.com

Make-up v akci: Modelka vypadá na 10 i na 60

Co dokáže make-up? Spoustu věcí. Stačí volit správné barvy a můžete být o pár let mladší nebo starší. Tento experiment to jen potvrzuje.

Modelka mnoha tváří
Může člověk během chvíle omládnout nebo zestárnout? Odpověď zní – ano! Alespoň, co se vzhledu týče. Tady je důkaz – třiadvacetiletá maďarská modelka Eniko Mihálik se nechala vizážistkou Lisou Butler „upravit“ tak, aby chvíli vypadala jako desetiletá holčička, jindy jako dáma ve středních letech či sličná šedesátnice. Nutno však podotknout, že kromě správně zvoleného stylu líčení, měl na výsledek vliv i způsob, jakým byla modelka nafocena a také její vždy ojedinělý výraz...

Je mi deset a jsem pod zákonem...
Svůdně přivřené oči. Holá hruď. Úsměv focený zdola, aby zuby působily menší, než ve skutečnosti jsou... Fotografové Inez Van Lamsweerde a Vinoodh Matadin znají triky, jak udělat člověka na fotce o pár let mladšího... Vizážistka Lisa Butler použila velmi světlý make-up a trochu rozjasňujícího pudru, který vykouzlil svěží a mladistvý vzhled. No není to pěkné děvčátko?

magazin.cz

Sexy „dvacítka“
Do hry, kromě make-upu, vstupují další líčidla – prodlužující černá řasenka a broskvový lesk na rty. Nalakované nehty tmavým lakem a prstýnky ve tvaru kytiček nenechají nikoho na pochybách, že tahle holka ještě před nedávnem maturovala.

magazin.cz

Tak trochu vyžilá třicátnice
Kdepak ideály! Ty tahle dívčina už dávno ztratila. Podle jejího výrazu lze soudit, že jejím životem prošlo hodně mužů, ale žádný, který by za něco stál. A co jí tedy zbývá – nějaká sklenka na kuráž a pořádná vrstva make-upu. Vizážistka v tomto případě vsadila na výrazné líčení. Oční víčka jsou obkrouženy šedými stíny a zvýrazněny řasenkou. Rty zdobí decentní růžový lesk. Modelka je oblečena do bílého trička, které oživují výrazné šperky.

magazin.cz

Žena, co má na kontě „čtyři křížky“
Mládí je pryč. Stáří ale ještě (zatím) daleko. Tato žena se snaží vytěžit z půvabů, které ji zbyly naprosté maximum. Dbá na to, aby měla načechranou hustou hřívu a její make-up je poněkud decentnější. Spousta žen ve „zralém věku“ totiž zjistila, že jemnější nalíčení dokáže obličej zjemnit, takže nevystupují vrásky či jiné neduhy.

magazin.cz

Půlka století na krku
Padesát? Člověk se musí držet, aby dobře vypadal. A také, aby zdraví sloužilo... Tato „padesátnice“ moc dobře ví, že si už nemůže hrát na sexy dračici, proto vsadila na sofistikovaný vzhled, ke kterému patří i decentní oblečení i nalíčení. Jediné, co na této krásce působí trochu sexy, jsou její ruce. Rudé nehty jsou totiž důkazem, že tato padesátiletá žena má ještě šťávu a nepatří do starého železa!

magazin.cz

Šedesát...
Ve vlasech šediny a výraz unavené laně. Tato dáma už má něco za sebou. Nepotřebuje světu dokazovat, že je krásná, sexy či jinak žádoucí... Jediné, po čem touží, je vypadat důstojně. Její nalíčení, oblečení i doplňky jsou velmi decentní... Řekli byste, že tato falešná šedesátnice je ve skutečnosti mladá holka?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 7