Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Iva Pazderková / foto: Korzo

Blbá blondýna má tetování na místě, kde byste to nečekali!

Teplo je tady a tak i celebrity odhazují oblečení a předvádějí se nám téměř v celé své kráse. Někdy je to přímo pastva pro oči, jindy je to až pohled na vlastní nebezpečí. Jak je na tom následujících pět krasavic?

Iva Pazderková – 80 %
Iva se proslavila jako „blbá blondýna“, která si v nejtěžší herecké disciplíně, tzv. one man show, dělá srandu ze všeho a hlavně ze sebe. Tato herečka o sobě kdysi prohlásila, že ví, jak tvrdé má rysy, a proto také dobrovolně podstupuje odbarvení svých původně hnědých vlasů. „Když jsem byla hnědovláska, tak se mě bály i prodavačky, teď se na mě občas i usmějí,“ řekla tehdy. Svůj styl v oblékání rozhodně nepodřizuje módnímu diktátu – nosí, co se jí líbí a v čem se sobě líbí. Černobílý outfit doplněný hnědým bolerkem a kabelkou se povedl. Vytetovaný egyptský kříž života zvaný Ankh, který „zdobí“ její hruď, je zřejmě úletem z mládí, který Iva nijak nemaskuje a vyžívá se v šokování okolí.

magazin.cz

Jana Bernášková – 85 %
Jana se už zřejmě oklepala z rozchodu s otcem své dcery a znovu se vydává do víru velkoměsta. Zbroj si na to bere vskutku nabroušenou – růžové minišaty jsou krásné, sexy a odhalují její bezchybné křivky. Černé pásky bot korespondují s pásem přes šaty. Postrádám jen kabelku či psaníčko do ruky, které je ale vzhledem k doprovodu malé dcery zřejmě nepraktickým doplňkem,  a tak osobní věci zůstaly asi kdesi ve voze.

magazin.cz

Jitka Válková – 40 %
Jitka se do toho takříkajíc obula a vzala si na sebe model, který evokuje vzpomínku na pohádku, kde byla dotyčná oblečená a neoblečená, obutá a neobutá, učesaná a neučesaná… Miss sice oblečená je, ale to jen zdánlivě, pod slupkou minišatů, které těsně obepínají její tělo, se rýsují sexy křivky, které by přehlédl málokdo. Výsledný efekt bohužel budí spíše laciný dojem, který Jitka zpečetila výběrem kožených (?) doplňků, které se šaty vůbec neladí.

magazin.cz

Nikol Moravcová – 100 %
Nikol jistě znáte z reklamy na hypotéku, kde si coby vypočítavá mrcha bere asi stoletého dědečka. Tahle modelka a začínající herečka má rozhodně něco do sebe. Cit pro módu jí každopádně nechybí. Model s kalhotami se spadlým rozkrokem, topem se zajímavým potiskem a šátkem kolem krku nemá chybu. Jen tak mimochodem – Nikol už nějaký ten pátek chodí s Markem Šíšou, bývalým partnerem Agáty Hanychové, a vztah jim prý jen kvete.

magazin.cz

Gábina Partyšová – 10 %
Já asi vždycky budu mít problém se šusťáky… Zvláště, když se tváří jako společenské kalhoty, a přitom by v nich Gábina měla vyrazit tak maximálně na houby. Kombinace s nudným trikem s dlouhým rukávem, extravagantně vyhlížející kabelkou a modrými „džínovými“ střevíčky je opravdu otřesná. Tohle se milé moderátorce fakt nepovedlo!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6