Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Bavorská policie zabavila české prostitutce honorář

Prakticky těsně po dokonání sexuálního aktu zasáhli proti muži, který si užíval tělesných rozkoší s prostitutkou, úředníci pátrací služby. Ta se v Německu pod názvem Schleierfahndung zaměřuje na mravnostní delikty.

Ctihodný občan z okresu Weiden se na placeném sexu domluvil s devětatřicetiletou kněžkou lásky českého původu na území ČR, píše server frankenpost.de.

Vzájemnou „obchodní transakci“ posléze opravdu uskutečnili. Díky volnému přeshraničnímu pohybu osob v schengenském prostoru se však předtím přesunuli na německé území, do Waldsassenu.

Kdyby roztoužený Bavor a česká šlapka uskutečnili placený sex třeba u nás v Chebu, všechno by zřejmě proběhlo v pohodě. Pán by byl ukojen tělesně, dáma finančně.

magazin.cz

„Ve Waldsassenu je ale prostituce zakázána a úředně stíhána. A tak zasáhli tamější muži zákona. Českou povětrnici důrazně upozornili, že její pracovní aktivity nejsou ve městě povoleny, a hlavně – úředně jí zabavili peníze, které za své tělesné služby právě inkasovala,“ informuje frankenpost.de. O konkrétní sumě policejní zdroje ovšem mlčí.

Termín Schleierfahndung lze volně přeložit jako „pátrání pod závojem“. Uskutečňuje ho jak zemská, tak i spolková policie. Jako první s ním v zemi našich západních sousedů začali roku 1995 právě v Bavorsku. Hovorová čeština má pro jejich konání expresivní, leč vcelku výstižný výraz – „kazišukové“.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6