Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: elzonkeyshow.com

Poznejte mexickou vampýrku!

Je jí 35 let a její tělo je prošpikované piercingy a nápadným tetováním. Kdo je tato tajemná žena?

Týraná žena bažící po svobodě
Říká si La Mujer Vampiro (vampýří žena nebo zkrátka vampýrka), ale její občanské jméno zní Maria Jose Cristerna. V Mexiku, kde se narodila a žije, je známou odbornicí na tetování. „Tetování je pro mě určitá forma svobody. Moje rodina byla striktně katolická – musela jsem chodit do náboženských škol. Jenže pak jsem se zamilovala, vdala a začala kariéru,“ shrnuje svůj život Cristerna.

magazin.cz

Tělo prošpikované kovem a tetováním
Pro mexickou vampýrku bylo tetování i určitou psychoterapií, která jí pomohla se vyrovnat se špatným dětstvím (údajně byla bita a jinak fyzicky napadána). Není proto divu, že obrázky z barevného inkoustu zabírají téměř sto procent jejího těla. A to není všechno – na obličeji má spoustu piercingů a dokonce si dala „udělat“ titanové rohy, díky kterým vypadá opravdu nepřehlédnutelně. Jako poslední tečkou jejího zvláštního vzhledu jsou zuby – žena si nechala udělat vampýří špičáky.

magazin.cz

Každá modifikace má smysl
Ačkoliv to může znít zvláštně, všechny tyto úpravy mají pro Marii Jose Cristernu veliký význam: „Rohy mám jako symbol síly a dokonce jsem si je nechala naimplantovat bez jakýchkoliv anestetik. Špičáky jsem si pořídila, protože od malička miluju vampýry. A proč jsem si nechala změnit barvu očí? Protože modrá barva se mi zkrátka líbí,“ vysvětluje žena. Zároveň však dodává, že úpravy jejího zevnějšku těmito zásahy nekončí. V budoucnu plánuje ještě další dva implantáty na temeni hlavy.

magazin.cz

Tetování překoná i smrt
Málokdo by v případě této ženy hádal, že se jedná o matku 4 dětí, která žije „normálním životem“. Stará se o svou početnou rodinu a živí se tetováním: „Tetování je určitý způsob, jak se stát nesmrtelným. Být skutečným vampýrem a nikdy nezemřít. Po mě tu zůstane moje práce na kůži jiných lidí.“

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 23