Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kateřina Hrachovcová / foto: Korzo

Celebrity vyvedly své mazlíčky

V létě většinou celebrity nevědí, kam dřív skočit, jsou zvány na jednu party za druhou. Nedávno proběhlo dokonce setkání VIP a jejich čtyřnohých mazlíků. Slušelo to víc paničkám, nebo jejich psům?

Eva Decastelo – 90 %
Eva naštěstí našla svou nedávno ztracenou labradorku Pralinku, a tak s ní mohla vyrazit na večírek. Moderátorka zvolila velmi pohodlný a přesto šik model. Černé praktické kalhoty, jejichž délku lze korigovat pomocí poutek a knoflíků, doplnila o bílou halenu ukrývající zbývajících pár těhotenských kil. Strohou barevnost osvěžila úžasným modelem crocsek a s nimi sladěnými modrými náušnicemi.

magazin.cz

Kateřina Hrachovcová – 85 %
Kateřina před časem prodělala šokující proměnu – z přírodní brunetky se stala stoprocentní blondýna. Změna se povedla a kupodivu vypadá vcelku přirozeně. Top bez ramínek dává vyniknout hezky tvarovaným pažím. Džíny a tenisky k venčení psů patří, malá kožená kabelka s modelem ale neladí, sportovnější typ by jistě vypadal lépe.

magazin.cz

Kateřina Kornová – 30 %
Kateřina bohužel potvrzuje staré známé pořekadlo o kobyle, která chodí bosa. Toho času se totiž živí jako stylistka a vizážistka, vypadá to ale, že by sama potřebovala rady odborníků. Šortky jsou z podivného lacině vyhlížejícího materiálu a navíc jejich střih Kateřině nesedí. Několik odstínů černé v jednom outfitu určitě také nevypadá dobře a zmatek je korunován hnědými sandály stylově úplně odjinud.

magazin.cz

Kateřina Průšová – 99 %
Katka oblékla svěží letní modýlek hodný následování. Pestrobarevnou sukni zkombinovala s jednoduchým bílým tílkem. Pod něj si nevzala klasickou podprsenku, ale vršek od plavek, což je dobrý tip, jak v létě vyzrát na nevzhledná vykukující ramínka od podprsenky. Trendy sandálky pohodu čišící z outfitu jen umocňují. Paráda!

magazin.cz

Marta Jandová – 70 %
Marta netradičně oblékla velmi ženský model. Tahle živočišná bruneta je známá svou zálibu v rockerské módě, a tak na ní romantické šatičky nikdo moc nečeká. Puntíky jsou nesmrtelné a černobílá kombinace také. Martě chválím volbu doplňků, jen kabelku bych vyměnila za více letní model a klidně i v bílé barvě.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1