Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Proflirtuj léto na hudebních festivalech

Budou při tobě stát všichni AXE andílci!

Léto je v plném proudu a s ním i festivalové radovánky. Letošní festivalová sezóna se ale liší od předchozích ročníku, protože nad ní bdí krásné andělské bytosti. Za žhavých letních nocí tě andělé zahalí do nové vůně AXE EXCITE. S touto vůní ti zaručeně podlehne každá dívka a dokonce i samotní andělé. Nezapomenutelný flirt s anděly je s AXE zaručený.

magazin.cz

magazin.cz
Další hudební festivaly ve znamení flirtu s AXE budou Sázavafest ve dnech 5–6. 8., Open Air Festival ve dnech 11.–13. 8., Hip Hop Kemp 18.–21. 8. a Mácháč dne 19. 8. Vedle flirtu na tebe čekají na festivalech lákavé ceny v podobě Axe Excite deo spreje, USB lampičky, koženého náramku nebo stylové tašky přes rameno. Každá soutěžící slečna dostane andělský náhrdelník a samolepky, kterými může označit kluka, jenž se jí líbí. Kluci se pak ukážou se samolepkami u AXE stánku a získávají zajímavé ceny od AXE. U zábavného E-kiosku se pak kluci můžou nechat vyfotit a udělat si super koláž se sexy Axe andílky, a tu si pak poslat na mail nebo na Facebook.

Žhavou novinkou je, že s AXE můžeš vyhrát začátkem srpna pobyt na nejlepším hudebním festivalu v Evropě. Doprovod ti bude dělat krásný AXE andílek dle tvé volby. Nepropásni svoji šanci, protože jen AXE ti nabízí tu nejžhavější soutěž letošního léta. První krok k výhře je, aby sis na AXE Facebooku vybral andílka svých snů, který tě bude doprovázet během dvoudenního pobytu na TOP festival.

Jdi na AXE facebookovou stránku, dej své favoritce hlas a pak už tě od výhry dělí jen jeden úkol. Musíš zaujmout svého andílka originální flirtovací hláškou. Okouzli svého anděla, a pokud ti podlehne, tak jsi vyhrál!

Pro malou inspiraci se můžeš podívat na AXE andílky v akci:

Zažij AXE efekt na vlastní kůži! Bližší informace k soutěži nalezneš na:
www.axe.cz a na Facebooku

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1