Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Vyberte si výhodné povinné ručení na internetu

Otázka, jak vybrat nejvhodnější povinné ručení, jistě trápí každého řidiče. Nabídka na trhu je široká a vyznat se v ní obtížné. Vyzkoušejte online srovnávač pojištění, pomůže vám vybrat to pravé pojištění vozidla.

Máte nové auto a nevíte, u které pojišťovny si sjednat povinné ručení nebo havarijní pojištění? Nabídka pojistek je široká, pro běžného člověka je tak prakticky nemožné rozhodnout se, které pojištění vozidel je pro něho nejvýhodnější. Na internetový trh přišla před pár lety revoluční novinka – weby, které vám předloží nabídku pojišťoven a vypracují srovnání nabídky.

Zprostředkovatelské portály nabízejí několik služeb. Shromažďují nabídku jednotlivých pojišťoven, připravují články odborníků, k dispozici bývá také online kalkulačka. Pomocí online kalkulačky si sami můžete spočítat, jaké povinné ručení je pro vás nejlevnější.

Nicméně i mezi weby se najdou lepší a horší. Můžete se zeptat svých přátel, s jakými portály mají zkušenost. Mezi nejlepší portály tohoto typu na českém trhu patří ipojisteni.cz. Ipojisteni.cz nabízí svým klientům souhrnný přehled všech českých pojišťoven. Vybrat si proto můžete skutečně nezávisle. Portál vás u každé pojišťovny upozorní, jaké bonusy či slevy konkrétní pojišťovna nabízí svým klientům. Slevám na povinném ručení věnujte pozornost, může vám ušetřit i několik set korun. Návštěvníkům je k dispozici online kalkulačka, která umožňuje spočítat si výši pojistky pro váš vůz, respektive pro váš motor. Protože pojišťovny rozdělují auta do tříd podle objemu motoru.

magazin.cz

Některé portály mají speciální rubriku, ve které si můžete přečíst, jak byli lidé, kteří využili služeb portálu, spokojeni. Jak již bylo řečeno, ipojisteni.cz patří mezi nejlepší, takže i tento server má rubriku ohlasů. Podle ohlasů lidé nejčastěji oceňují možnost nechat si nezávazně poradit od odborníků, porovnat si nabídky různých pojišťoven a přímou možnost sjednat si pojištění vozidla přímo online. Mezi přednosti webu patří také to, že je přehledný a snadno ovladatelný.

Za pár minut tak můžete mít sjednané povinné ručení i havarijní pojištění. Budete tak cestovat se stejnou jistotou za mnohem nižší cenu.

V čem se portál ipojisteni.cz liší od jiných webů?
– Až 96% řidičů ušetří na povinném ručení
– Největší porovnávač povinného ručení v ČR
– Web nabízí plnohodnotné pojištění
– Nejlevnější povinné ručení v ČR
– Srovnání povinného ručení do 60 sekund
– Celková úspora až 64%
– Povinné ručení lze uzavřít online

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!