Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Korzo

Hana Mašlíková: Doma mám 55 džín!

Modelky prý mají trendy v malíčku. Na čem ujíždí modelka a moderátorka Hanka Mašlíková?

Je něco, bez čeho si šatník nedovedete představit?
Džíny. Já jsem džínová. Mám doma asi 55 džín. Nejvíc nosím slim džíny, ty úzké.

Jak se vám takové kvantum věcí vejde do skříně?
Já mám obrovské skříně až ke stropu a všechny jsou zaplněné. Jsem perfekcionista – oblečení si třídím. Mám zvlášť trička s dlouhým rukávem, s kratším. A pak všechno rozděluji podle barev... Vždycky, když se u mě fotilo, tak se všichni bavili tím, že Mašlíková je na úklid. Ale vlézt do skříně, kde je všechno přehrabané a nepřehledné, bych prostě nemohla.

Slyšela jsem, že sbíráte náušnice
Těch mám asi 300 kusů! A taky všelijaký doplňky, korálky... Já totiž zastávám názor, že každé oblečení by mělo mít nějaký doplněk, něco co by ho vyzdvihlo, ozvláštnilo.

magazin.cz

Co se týče doplňků, tak máte na mysli asi bižuterii...
Určitě bižuterii. Mám sice pár dražších kousků náušnic, ale bižuterie převažuje. Na ní je super, že se dá koupit třeba za stovku a udělá velký efekt. Oblíbila jsem si černostříbrné kombinace, ty nosím nejvíc.

A co ostatní doplňky – pásky, kabelky, boty?
Ty mám většinou značkové. Libí se mi boty Armani, kabelky Dior... Ale jsou to většinou věci, které jsem dostala jako dárky k Vánocům. Sama bych si je nekoupila, bylo by mi líto vydělaných korunek. Ale jinak nejsem typ, který musí být od hlavy až po paty od značky Versace. Oblečení si normálně kupuju v obyčejných obchodech, jako Zara, Bershka, kde se dají pořídit pěkné věci za pár korun.

Je něco, co byste na sebe nevzala?
Určitě nic béžového. Vyhýbám se přírodním barvám, ale vlastně nevím proč. Asi mám zakódované, že když jsem blondýnka, budu v béžové nebo hnědé působit nevýrazně.

Byla jste tváří brýlí Kenzo. Sama ale brýle nepotřebujete, přesto je však nosíte. Proč?
Mně se brýle prostě líbí. Mám ráda retro styly, nebo výrazné obroučky. Doma mám asi desatery brýle... Nosím je samozřejmě bez dioptrií, jen jako doplněk.

Jste modelka a říká se o vás, že nedržíte žádné diety. Je to pravda? Jak si udržujete postavu?
Diety nedržím, už 13 let mám stejnou váhu. Postavu si udržuji sportem, bez toho bych nemohla být. Jako dítě jsem byla ale podvyživená. Maminka mi celé dětství dávala jídla, abych přibrala. Musela jsem jíst glukopur, rybí tuk... Zjišťovali, jestli nemám tasemnici nebo štítnou žlázu. Schválně jsem nosila pod džíny dvoje tlusté kamaše, abych měla silnější nohy a děti se mi ve škole nesmály. Nakonec se všechno zlomilo v mých 16 letech. Od té doby jsem jen štíhlý člověk.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 5