Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Letní hříchy slavných

Léto je bezesporu období flirtů a volnosti.

magazin.cz
Nicméně letošní léto je bohužel již skoro za námi, a tak je na čase si s povzdechem zavzpomínat, jaké napětí rozvibrovalo horké letní noci. Na vlastní kůži to letos obzvlášť pocítily slavné české krásky jako Kateřina Sokolová, Lilian Sarah Fischerová, Míša Štoudková, Veronika Nová, Romana Pavelková a Martina Gavriely. Příčinou vyššího výskytu endorfínů, tedy tzv. hormonů štěstí, které jsou zapotřebí pro lásku, vyvolala u nich jedna společná vášeň a to pro pánskou vůní AXE EXCITE.

magazin.cz

magazin.cz
Této vůni podlehli i samotní andělé a přesně v této funkci se letos ocitly výše zmiňované krásky. Doprovázely totiž tým AXE andílků na nejlepší hudební festivaly letošního léta a společně s nimi rozprašovaly vůni AXE EXCITE na kolemjdoucí kluky. AXE ale není ledajaká vůně, propůjčí totiž svému nositeli efekt neodolatelné přitažlivosti a tak se kolem „vonících“ kluků zpustila lavina flirtů, při které aktivně asistovaly známé krásky. Míšu Štoudkovou vášeň dokonce vznesla až do nebes. Ostatní dívky flirtovaly, jak s účinkujícími členy kapel, tak i s řadovými hosty. Lilian Sarah Fischerová zase podlehla německé DJské hvězdě Svenu Väthovi, nad jehož březnovým koncertem na brněnské Citadela párty doslova bděli andělé. Na srpnovém Sázava festu zase stála v čele „voňavého“ andělského komanda modelka Romana Pavelková. Svůdná kráska pozorovala, jak se dívky houfně točily kolem kluků, kteří voněli po novém AXE EXCITE. „Nikdy před tím jsem neviděla, že by vůně dokázala dělat takové divy. Tomu říkám elixír lásky“, komentovala dění na festivalu krásná modelka Pavelková. Z toho nám vyplývá ponaučení, že bez práce nejsou koláče a bez AXE není flirt.

Veškeré informace o novinkách a dění kolem AXE najdeš na www.axe.cz a na Facebooku

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!