Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.peopleofwalmart.com

Nový hit: Silikon v zadku!

Dámy, jestliže při čtení tohoto článku ukusujete mrkev a chystáte se na rotoped, jelikož držíte dietu a chcete mít malý hezky tvarovaný zadek, okamžitě na to zapomeňte. Nechcete být přece zcela out?

Ameriku totiž zasáhl nový hit – holky tam touží po pořádných zadnicích, a jelikož ne všem bylo shůry dáno, přispěchali jim na pomoc plastičtí chirurgové. Teď silikon neuvidíte na hrudnících, ale i na zadnicích. Nejde totiž jen o to mít zadek pevný, což by se mohlo zmáknout poctivým cvičením, místní krasavice sní o opravdu velkém nepřehlédnutelném zadku, kterým se nemohou pochlubit ani latinskoamerické krásky, jež bývají v dolních partiích už od přírody notně obdařené.

Dokud to neuvidíte, neuvěříte!
Jak vypadá proměna pozadí před a po návštěvě kliniky plastické chirurgie, vidíte zde. Původní rozměry zadku byly spíše malé, jednalo se tedy o zadeček. Krasavice ale zřejmě nabyla spokojená a tak má teď zadnici, za kterou by nejeden „dolňák“ klidně daroval vlastní ledvinu.

magazin.cz


Tahle kočka je na svou „zadní chloubu“ opravdu pyšná. Ráda vám ji na požádání předvede a půjde o opravdu velký zážitek, její silikonem vycpané pozadí se svými rozměry řadí k těm největším.

magazin.cz


Některé dámy volí umírněnější velikost a tak se nezkušenému pozorovateli může zdát, že vidí přirozeně rostlé pozadí. Ne ne, i tady si plastický chirurg se zadnicí pohrál.

magazin.cz


Tak tohle je něco! Extrémně štíhlý pas k němu objemné zřejmě též silikonové poprsí a k tomu všemu megazadek! Zajímalo by mne, kam tahle dáma chodí pro kalhoty, její rozměry nejsou konfekční ani nekonfekční, ty jsou zkrátka gigantické.

magazin.cz


Ať je to, jak je to, umělý materiál nebude vypadat přirozeně a u silikonových zadnic to zřejmě platí dvojnásob. Tady si voperované půlky evidentně dělají, co chtějí.

magazin.cz


Tak co, pánové „dolňáci“ dali byste si říct?

magazin.cz


Holky jsou pevně přesvědčené o tom, že jsou kočky. A že mají kolem zadku metr a půl a pod ním pěkně rozvlněnou celulitidu rozhodně neřeší. Navlečou na sebe sexy hadříky, které zdůrazní štíhlé pasy a objemné pozadí a šup na lov žádoucích pohledů.

magazin.cz


Tak já nevím, zbláznila jsem se já, že je mi z tohoto pohledu na zvracení anebo ta dotyčná, která si asi libuje v sezení na polštářích, jež si neustále nosí s sebou?

magazin.cz


Chystáte se na maškarní? Tak to si nezapomeňte včas sehnat vhodný převlek sexy policistky, kterou zdobí latexové rukavičky, korzet, síťované punčochy, pouta a ano také obrovský vycpaný zadek!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8