Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: peopleofwalmart.com

Nepovedené plastiky rtů

Uvažujete-li o zvětšení rtů, tak pozor! Ne vždy se totiž výsledek povede tak, jak byste si asi přáli.

Následující fotografie by měly sloužit spíše k odstrašení než k návodu. Ale třeba toužíte po tom, aby vaše rty vypadaly jako dvě přehuštěné pneumatiky…

Více je někdy méně
Je naprosto k nepochopení, že si některé dámy nechají rty napíchat nebo i jinak zvětšit do přímo hrůzných velikostí. Vždyť stačí všemu trochu pomoci a krásná ústa jsou na světě, čehož je důkazem například Julia Roberts, Angelina Jolie, Diana Kobzanová, Romana Jákl Vítová a další.

Pojďme se tedy mrknout na to, jak to dopadá, když se bláhově svěříme do rukou magorům, kteří se neštítí zřejmě ničeho a nedělá jim problém nám do rtů naprat cokoli a v jakémkoli množství, jen když to sype. Následující „krasavice“ a také jeden „krasavec“ jsou zřejmě na svá upravená ústa pyšní.

magazin.cz

Dvě blondýny se rozhodly, že jim k dokonalé kráse chybí už jen dokonalé rty a tak si je nechaly „lehce“ poupravit a hurá na party, pochlubit se tou nádherou.

magazin.cz

Tahle holka je na svou pusu tak pyšná, že se sama vyfotila a fotku pověsila na sociální síť. Řekla bych, že to chce jen ještě nacvičit ten správný pohled a bude z ní dokonalá kopie Angeliny Jolie.

magazin.cz

Také tato slečna neváhala svou „ozdobu“ zvěčnit a foto pověsit na sociální síť, ať se tou parádu pokochají i jiní.


Jakmile budete mít na obličeji velké pneumatiky, nezapomeňte si pořídit sytě růžovou nebo fialkovou rtěnku. Jedině v takto nepřehlédnutelné barvě vaše rty náležitě vyniknou.

magazin.cz

Ano, existuje důvod, proč si pořídit mega rty – když se živíte jako pornoherečka, která má tělo jako pracovní nástroj a u rtů to zřejmě platí dvojnásob. Tahle holka se točením porna živí, a tak není divu, že jí obličej zkrášluje pusa velká jako vrata do stodoly.

magazin.cz

Takhle to dopadne, když se něco pokazí a rty se nepovedou. Po sexy vzhledu není ani památka. Naštěstí se vpíchnutá látka během pár měsíců vstřebá a pusa zase splaskne.

magazin.cz

Po krásně tvarovaných smyslných rtech touží podle všeho i někteří pánové, alespoň tento je toho důkazem. Rtíky má pěkně napuchlé a je s nimi zřejmě velmi spokojený.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 24