Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: www.peopleofwalmart.com

Pozor, tyto fotografie jsou jen pro otrlé!

Plastická chirurgie je jistě jedním z nejtěžších oborů medicíny. Stát se plastickým chirurgem chce léta studií, abnormálně šikovné ruce a jistě také nemalou znalost psychologie.

Tohle vše zřejmě platí jen někde. Najdou se totiž místa, kde úřadují vyšinutí plastičtí chirurgové nebo tedy asi jen pobláznění felčaři, kteří si na chirurgy hrají. Jak si jinak vysvětlit, že vyskytují i obludy, které se narodily jako úplně obyčejní lidé, jen si pak našli zálibu v plastických operacích. A hlavně se jim podařilo splašit doktora, který byl ochoten jim na těle vytvořit cokoliv, i kdyby to byla fakt ohavnost, šílenost, prostě zvrácenost. Zřejmě tedy peníze opravdu hýbou světem a tak po světě chodí zrůdičky, které si za své zohavení zaplatily.

Tyhle byste nechtěli potkat v noci
Tahle dáma patří mezi jedny z nejznámějších oblud, které si k šílenému vzhledu pomohly návštěvami plastických klinik. „Kočičí žena“ Jocelyn Wildenstein (64) chtěla vypadat jako šelma pro svého majetného manžela. Proto začala podstupovat jednu plastiku za druhou a dohromady za ně utratila v přepočtu téměř 60 milionů korun. Na zákrocích se postupně stala závislou. Kýžené nadšení ze strany manžela se však nekonalo, brzy ji stejně opustil. A nám je jasné proč…

magazin.cz

Krasavice na následující fotografii je milionářka, které v krvi koluje modrá krev. Stará dáma se plastikami snaží zakrýt, že je jí již téměř devadesát. A stárnutí se snaží zastavit i tak, že se nedávno vdala za muže o třicet let mladšího.

magazin.cz

Neuvěřitelné je, že tato ženština se takto nevypravila na maškarní, ale že svůj vzhled myslí naprosto vážně. Fialková barva stínů a rtěnky má zřejmě podtrhnout její krásu… Ať je to, jak je to i a na ní se plastičtí chirurgové vyřádili a ona jim ještě pomohla svou zálibou v mrtvolném líčení.

magazin.cz

Tak a ještě jeden trol. Ve skutečnosti tedy krasavice nádherná, ale to si bohužel myslí jen ona. Nechala si vyhladit pleť, přešít nos, zvětšit ústa a vše korunuje několikamilimetrovou vrstvu make-up a klaunským líčením ve stylu monstra z nepovedeného hororu.

magazin.cz

A teď z trochu jiného soudku. Netušíme sice, jak pán (i když toto není jisté, možná jde o paní) vypadá zepředu, to ale nic nemění na tom, že zezadu je to lahůdka první kategorie. To cosi, co vznikalo jistě dlouhá léta, a „zdobí“ jeho hlavu je jeden velký nechutný dred, kdy je patrné, jak původně světlé vlasy postupně tmavly a šedivěly. Každopádně je to hnus, který se jen tak nevidí. A vsadíme se, že jste se při pohledu na fotku podrbali na hlavě!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10