Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Beyoncé / foto: WENN.com

Beyoncé porodila holčičku!

Zpěvačka, jejíž těhotenství se stalo nejsledovanější událostí loňského roku, v sobotu přivedla na svět svou první dceru Blue Ivy Carter.

Pyšný otec Jay-Z okamžitě šťastnou událost vypustil na Twitter. Jako první gratulovala zpěvačka Rihanna. Doslova napsala: „Vítej na světě, princezno Carter! Líbá teta Rih!“.

Podle informací, které sdělila tisku nemocnice Lenox Hill v New Yorku, si Beyoncé pronajala celé čtvrté patro. Dokonce personál nemocnice musel slíbit, že nebude během zpěvaččina pobytu používat mobilní telefony a i bezpečnostní kamery musely být zalepeny černou páskou. Pár se tak chtěl ujistit, že se nedostanou do tisku žádné intimní snímky.

Ještě v říjnu loňského roku média obvinila Beyoncé, že své těhotenství jen hraje. Stalo se tak po jejím vystoupení v australské talk show, kdy se jí břicho při sedání divně „srolovalo dovnitř“. Snímky se přes noc staly takřka hitem. Spekulovalo se tak o tom, že Beyoncé nosí pouze falešné těhotenské břicho a dítě jí mezitím odnosí náhradní matka. „Jsem v požehnaném stavu, co se mi má kdo hrabat v soukromí,“ vzkázala tenkrát naštvaná Beyoncé na svou obranu.

magazin.cz

Beyoncé pracovala naplno i během svého těhotenství. V pátém měsíci neváhala natočit nový hudební videoklip. V klipu vystřídala několikero šatů. Na konci klipu je možné vidět ji v jednodílných plavkách, které odhalují její rostoucí bříško.

Pár dní po natočení nového klipu, byla Beyoncé obviněna z plagiátorství. Beyoncé nejen, že se podle všeho inspirovala v tanci, ale dokonce se klip odehrává v nápadně podobném oblečení a prostředí. Konkrétně se jedná o choreografii a prvky z klipu belgické choreografky Anne Teresa De Keersmaeker. Téměř totožná choreografie té její se pak objevila i v klipu Countdown, který Beyoncé natočila. Mluvčí zpěvačky hájil její klip slovy, že Beyoncé čerpala z popkultury, která je všem přístupná a nevidí nic špatného na tom, že si pár prvků vypůjčí nebo se jimi dokonce inspiruje. Belgická choreografka to však vidí jinak.

Zpěvačka ale z plagiátorství nebyla obviněná poprvé. V loňském roce ji napadla italská umělkyně Lorella Cuccarini, která si stěžovala, že použila ve svém klipu k písni Run the World stejné vizuální a choreografické prvky jako ona.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2