Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Leslie Carter / foto: celebrific.com

Proč zemřela sestra Nicka Cartera z Backstreet Boys?

Smrt mladší sestry zpěváka Nicka Cartera, který se stal slavný zejména díky svému členství v hudební skupině Backstreet Boys, šokovala celý svět.

Krásná pětadvacetiletá blondýnka, která se toužila stát uznávanou zpěvačkou, se podle policejní zprávy nejspíš předávkovala léky. „Když se sprchovala, upadla, a tak jsem jí pomohla do postele. Vypadala, že spí, ale po poledni přestala dýchat,“ uvedla zpěvaččina zdrcená nevlastní sestra Ginger Carter. Když Ginger spatřila, že Leslie nedýchá, zavolala otce, který se ji dlouho pokoušel oživit. Po marném boji zavolal záchrannou službu, která ji převezla do nedaleké nemocnice. Tam byla bohužel prohlášena za mrtvou.

 

Zpěvák Nick Carter prožívá nyní opravdu nelehké chvíle. „Naše rodina truchlí a je to soukromá záležitost. Jsme hluboce zarmouceni ztrátou naší milované sestry, dcery a vnučky Leslie Carter. Požadujeme maximální soukromí v této těžké době,“ učinila prohlášení rodina. Dvaatřicetiletý Carter má vyjet na jarní turné s Backstreet Boys a zatím to vypadá, že svou účast na velké šňůře nezruší. Chce celé turné věnovat právě své zesnulé sestře.

 

magazin.cz

 

Podle vyšetřovatelů, kteří mají případ na starosti, byly u její postele nalezeny léky na úzkost, schizofrenii a bipolární poruchu, takže příčinou smrti bylo s největší pravděpodobností předávkování. Přesto přesný důvod určí až následné toxikologické testy.

 

Leslie Carter rozjela svou hudební kariéru v devadesátých letech, když byl její bratr Nick na vrcholu slávy s Backstreet Boys. V roce 1999 podepsala dokonce smlouvu s nahrávací společností. Album ale nikdy nevyšlo. Leslie se v roce 2008 vdala za Mika Ashtona a loni se jim narodila dcera Alyssa Jane. Její singl Like Wow se dokonce objevil v animovaném snímku Shrek, ale v hitparádách moc úspěchů nezaznamenala. Přesto se Leslie hudbě věnovala dál, a to až do své smrti. Obstojně hrála na klavír i na klarinet.

 

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1