Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Channing Tatum / foto: s_bukley / Shutterstock.com

Herec Channing Tatum se živil jako striptér!

Jen málokterá z hollywoodských hvězd měla cestu na výsluní snadnou. Některým sice k úspěchu dopomohlo to, že se narodily do herecké rodiny, ale většina se naopak musela za svým snem vydat sama.

Mnozí tak nejdřív pracovali jako číšníci, servírky, barmani nebo prodavači v obchodech, než se na ně usmálo štěstí v podobě nějaké zajímavé filmové role. Obzvláště peprnou minulost má za sebou například herec Channing Tatum, který se dnes již netají tím, že předtím, než se objevil na plátnech kin, předváděl se dámám za úplatu jako striptér.

 

magazin.cz

 

Své dřívější řemeslo si Channing mohl znovu připomenout v jednom ze svých posledních filmů Bez kalhot, který se objeví na plátnech kin již za pár dní. Ve hvězdně obsazeném snímku vypovídajícím o mužském světě striptérů si zahrají kromě Tatuma Matthew McConaughey, Alex Pettyfer nebo Olivia Munn.

 

Channing Tatum se narodil 26. dubna 1980 v Alabamě. Jeho celé jméno zní Channing Bryan Isaac Tatum Anderson. Má irské, francouzské a americké kořeny. Když mu bylo 6 let, přestěhoval se s rodinou do Mississippi. Jako malý se hodně věnoval sportu. Hrál fotbal, baseball a studoval válečnou strategii. Získal fotbalové stipendium na Glenville State College, ale později se o fotbal přestal úplně zajímat.

 

magazin.cz

 

Začal se živit jako model a získal tak práci jako tanečník v klipu Ricky Martina "She Bangs". Zahrál si i v několika reklamách. Coby herec rozjel kariéru až v roce 2004, kdy se objevil v epizodě seriálu CSI. Jeho první filmová role byla ve filmu Coach Carter, kde si zahrál se Samuelem L. Jacksonem. Malou roli ztvárnil také ve filmu Válka světů. Rychle následovaly filmy jako Supercross a Spoušť. V roce 2006 pak přišly filmy, které ovlivnily jeho kariéru, a to Super náhradník a Let's dance.
 

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!