Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: ShutterStock

Co jsou hvězdy ochotné udělat pro krásu

Některé ženy tráví péčí o svou pleť nebo vlasy i několik hodin a mají i své tajné triky pro krásný vzhled. U slavných a krásných žen to platí dvojnásob.

Každá slavná žena má také svůj vlastní rituál, kterým si udržuje svou krásu. Některé kosmetické triky hvězd jsou ale často až nechutné – posuďte sami.

Slavná hollywoodská herečka Demi Moore je i přes svůj věk stále krásná žena. Kdo z vás by hádal, že tento rok oslaví herečka již padesáté narozeniny? Za svou krásu vděčí Demi Moore jistě několika prostředkům. O svou pleť hollywoodská hvězda pečuje pomocí mnoha kosmetických přípravků, které si jiné ženy těžko mohou dovolit. Jeden hereččin kosmetický rituál je ale hodně zvláštní a rozhodně neobvyklý. Demi Moore si totiž pravidelně nechává na tělo přikládat pijavice, které jí sají krev. Herečka ale nenechává svou krev sát normální pijavice, ale jezdí na tuto proceduru až do Rakouska, kde jsou prý pijavice – odbornice. Herečka si prý tímto zvláštním způsobem udržuje svou krásu.

magazin.cz

 

Netradiční recept na krásu má i další americká herečka Eva Longoria, známá z oblíbeného seriálu Zoufalé manželky. Tato hvězda byla dokonce několikrát zvolena za nejvíce sexy ženu. Tajemství její krásy jsou luxusní drahé obličejové krémy. Slavná hvězda si jistě může drahé kosmetické přípravky dovolit, Eva Longoria si však nekupuje ledajakou kosmetiku. Její krém na obličej totiž mimo jiné obsahuje i bílkoviny, které pocházejí z placenty! Její pleti tyto přípravky zřejmě svědčí, a možná proto je stále tak krásná.

magazin.cz

 

Snad nikoho by nenapadlo, jakým způsobem pečuje o svou pleť slavná Victoria Beckham. Pokud si myslíte, že je Victoria krásná díky krémům s podivnými přísadami nebo platí za svou kosmetiku miliony, jste na omylu. Victoria Beckham si čas od času potírá pleť ptačím trusem, nejlépe slavičím! Zdá se vám to dost nechutné? Takovým způsobem pečovaly o svou pleť již dávno japonské gejši. Od nich si zřejmě vzala Victoria inspiraci.

magazin.cz

 

Americká herečka Teri Hatcher (opět hvězda známá ze Zoufalých manželek) je stále velmi krásná, a to i přesto, že se jí pomalu blíží padesáté narozeniny. Její kosmetický kufřík je jistě plný drahých a luxusních přípravků, pro svou krásu ovšem hvězda potřebuje i něco jiného než výrobky z drogerie. Pokud chce o sebe Teri opravdu pečovat, zajde do vinotéky a koupí si několik lahví kvalitního červeného vína. Herečka ale není alkoholička, víno totiž nepije, ale připravuje si z něho koupel. Tento kosmetický trik může hvězdě opravdu pomáhat. Látky obsažené v červeném víně totiž obnovují elasticitu kůže a napomáhají tvorbě nových kožních buněk.

magazin.cz

 

Neobvyklý a nechutný kosmetický trik používala i již zesnulá britská zpěvačka Amy Winehouse, která si krásnou pleť zachovávala opravdu velmi zvláštním způsobem – své tělo si totiž potírala močí! V lékařství prý funguje tzv. urinoterapie, při které používá pacient k léčbě právě vlastní moč. Zde se možná zpěvačka inspirovala. Pokud ale zpěvačka pila tolik alkoholu a byla závislá na drogách, jak asi mohla vypadat její moč, která jí měla pomáhat ke kráse?

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1