Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Styl / foto: shutterstock

Sportovní mikina, která nemusí být jen na sport

Zapomeňte na nudné mikiny. Tento kousek šatníku dokáže být stejně módním jako praktickým. Stačí sáhnout po správné značce.

Mikina se v našich šatnících usadila a hned tak z nich neodejde. Je součástí sportovního oblečení, domácího oblečení, ale nosíme ji i u dalších volnočasových aktivit. Pokud nemáme v práci přísný dress code, tak klidně i do zaměstnání. Bohužel mikiny vypadají často dost fádně a příliš náš šatník neoživují. Přitom barevná mikina dokáže být skutečným fashion oblečením, kterým zaujmete. Jenom si musíte správně vybrat.

Kdo umí, ten umí aneb Mikiny jinak

Semo tamo se najde značka, která chce z mikin udělat něco více než jen volnočasový sportovní kousek. Snaží se nám ze šatníku nesebrat střih, který milujeme, ale nabídnout nám jej povýšený na luxusnější až umělečtější úroveň. Tak se třeba objevily mikiny s tzv. 3D potisky. Jenomže ty rozhodně nejsou to, co byste jako milovnice luxusu měly nosit. Značka, která ví, jak má fashion mikina vypadat, se jmenuje Utopy. Rozhodla se nabídnout módu a též mikiny v prémiové kvalitě, dokonale padnoucích střizích a ve skvělém designu.

TIP: Sportovní mikina v slušivém setu nejen na sport

Ze sortimentu Utopy doslova čiší láska k ženám a současně k módě

Originální design je tvořen partou nadaných designérů z Čech. Nenapadlo by vás to, protože kvalita, styl i design jsou světové. Vše navíc šijí české švadleny. Nekupujete tedy další nekvalitní výrobky z Číny, ale zboží, které dává práci českým švadlenkám a tvoří jej šikovní čeští návrháři.

Mikiny Utopy lze kombinovat s leginami

Originální mikiny Utopy mají šmrnc, líbivý a dobře padnoucí střih s prodlouženými zády a nápadité potisky. Lze je nosit nejen v rámci sportovních outfitů, ale i jako volnočasovou streetwear módu. A to pořád není vše. Mikiny lze kombinovat rovněž do slušivých kompletů, či doplnit velice originálními Utopy leginami. Ty mají praktický a postavu tvarující střih s vysokým pasem, jsou s kvalitním potiskem, bez všitých etiket a neprůhledné.

Sportovní mikina, která nemusí být jen na sport

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!