Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lydia Herst / foto: Daily Mail

Dcera teroristky je sexy supermodelkou

Její matka přepadla s teroristickou skupinou banku, ona předvádí luxusní spodní prádlo a dostala "modelkového" Oscara!

Obrázky známé teroristky Patty Hearst, jak svírá zbraň, se staly v sedmdesátých letech neblaze proslulými. Svět nyní oblétly fotky její dcery Lydie, ty už ovšem hrůzu v nikom nevzbuzují, svůdná kráska na nich totiž předvádí luxusní spodní prádlo.

 

magazin.cz

 


Dědička novinového impéria Patty se stala smutně proslulou poté, co se připojila k americké partyzánské skupině, která ji unesla. Více než tři dekády poté se její třiadvacetiletá dcera stala tváří a tělem spodního prádla Myla. Prádlo předvádí v provokativních vyzývavých pózách, oblečena do titěrných kousků saténu a hedvábí.


Lydie s modelingem začala před čtyřmi roky a velice se jí dařilo. Spolupracovala s fotografy zvučných jmen jako Mario Testino nebo Mark Abrams. Dokonce byla oceněna jako Supermodelka roku, což je takový Oscar pro modelky.

 

magazin.cz

 


Chtěli nakrmit chudé

Její hvězdná kariéra se od životní dráhy matky liší jako nebe a dudy. V roce 1974 byla devatenáctiletá Patty Hearst unesena levicovou partyzánskou skupinou Symbionese Liberation Army z domu svých rodičů v Kalifornii


Její uchvatitelé nejdříve požadovali propuštění svých odsouzených soudruhů a po rodině Hearstových chtěli, aby každému chudému Kaliforňanovi věnovali jídlo v přepočtu asi za 1000 korun. Patty později tvrdila, že těch několik měsíců, co ji věznili, byla celou dobu zavřená ve skříni.

 

magazin.cz

 


Celá její rodina byla proto šokovaná, když se Patty později sama připojila ke skupině, která jí unesla a věznila a přijala jméno Tania.


magazin.cz
Její fotka, na níž drží samopal vyvolala v sedmdesátých letech velkou debatu. Nakonec byla spolu s jinými členy SLA uvězněna za vyloupení banky.


Dostala pardon

I přes tvrzení, že jí byl během únosu vymýván mozek, byla poslána do vězení na sedm let. Prezident Jimmy Carter jí po dvou letech trest zmírnil a nakonec jí Bill Clinton udělil prezidentskou milost.


Hearst se v roce 1979 provdala za svého bodyguarda Bernarda Shawa. Manželé spolu žijí dodnes a vychovali dvě dcery. Patty se kdysi pokoušela o hereckou kariéru, ale nakonec se z ní stala známá chovatelka psů.


Jméno Hearst patří ve Spojených státech mezi nejznámější. Její dědeček – tiskový magnát William Randolph - vybudoval jedno z největších vydavatelství novin a časopisů na světě. Je to tentýž muž, kterého Orson Welles karikoval ve slavném filmu Občan Kane.


Majetek Randolpha byl krátce před jeho smrtí v roce 2001 oceněn na 1,8 miliardy dolarů.


magazin.cz


 

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 951