Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Victoria s manželem / foto: Shutterstock

Kozačky bez podpatků. Úlet Victorie Beckham

Victorie Beckham zastavila dopravu v New Yorku. Přišla totiž v zajímavých botkách...

O vkusu Victorie Beckham v oblasti oblékání si můžete myslet cokoli, ale jedna věc se ji prostě upřít nedá. Dokáže zaujmout. Znovu o tom přesvědčila svět v New Yorku před obřím obchoďákem Macy's, kde s Davidem představovali nový parfém.

 

Čekaly tu na ně stovky fanoušků. Davidův vzhled lehce ulítlého hráče golfu nechme stranou, tady na sebe všechnu pozornost poutala jeho žena. Dorazila totiž v takových kozačkách, že zastavila i dopravu. Na tyhle boty se prostě každý chtěl pořádně podívat.

 
Chybí detail

Kozačky za více než tři tisícovky liber (skoro 150 tisíc korun) od anglicko-italského módního návrháře Antonia Bernardi zaujaly natolik, že riskovala zdraví, aby si v nich vyrazila. Nejsou totiž vůbec uzpůsobeny k chůzi. Chybí jim jeden drobný detail – podpatky.

magazin.cz

 

Dlouze v nich pochodovat se příliš nedá. Maximálně tak jako v tomto případě, kdy celebrita jen vystoupí z limuzíny, na pár kroků ji podepře manžel a pak se přezuje do něčeho normálnějšího.

 

Těžko říct, proč do Berardiho šílených bot Victoria šla. Možná kvůli dávnému přátelství, tento designér už Beckhamovy zná dlouhá léta, před devíti lety jim dokonce vymýšlel outfit na jejich posvatebním večírku.

 
Oblíbenec hvězd

Jeho bezpodpatkové botky nosí i další hvězdy. Třeba v létě si jeho sandály za skoro dva tisíce liber koupila nejen Victoria, ale i Uma Thurman či Gwyneth Paltrow. U kozaček je cena samozřejmě vyšší, ale i když tento PVC model stojí zmiňované desetitisíce korun, už se prodalo na 60 párů.

magazin.cz

 

Berardi tvrdí, že za krásu a originalitu se platí. A že podpatky nejsou vůbec třeba. “Ty boty jsou skvěle vybalancované. Jsou skvělé, potřeba mít podpatky je jen psychologická, jde to i bez nich,” řekl mluvčí jeho pařížské pobočky a dodal: “Boty mají větší platformu, základ, který vepředu unese mnohem víc váhy než obyčejná bota a dobře podepře nohu.”

 
Hrozí problémy

Ovšem odborníci nad takovými botami jen s údivem kroutí hlavou. Prý hrozí vážné fyzické následky, tedy pokud je obujete na více než jen několik kroků a fotku na červeném koberci. Potom údajně hrozí zlomeniny kotníku, bolesti zad i beder, prostě samé nepříjemnosti.

 

Naštěstí tentokrát k žádnému zranění nedošlo, David svou manželku podporoval, a to doslova a do písmene na každém kroku…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 926