Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Zařízení na kudrnaté vlasy se stalo hitem

V Anglii je momentálně prodejním hitem přístroj vytvářející kadeřavé vlasy.

Je paradoxem, že začínal jako důvtipné řešení jednoho kadeřníka, který si vypomohl šálkem za pár centů a nakonec z toho vznikl kousek, jenž neuvěřitelnou rychlostí mizí z regálů a chystá se na celosvětovou distribuci.

Jednoduchý nápad
Jedná se o inovativní způsob, jak si vyrobit prstýnky vlasů a kudrdliny. Zařízení je maximálně jednoduché. Vlastně jde jen o dodatek v podobě plastového kelímku, jenž je připevněn k fénu.

Jednoduchá nápad se jako už několikrát uchytil. Svědčí o tom nadšené recenze a také smlouva se společností Remington, obrem ve světě péče o vlasy.

Za celou věcí stojí dvaatřicetiletý kadeřník Brian Coombes, jenž provozuje vlastní kadeřnictví a vynálezem se jen snažil vyhovět požadavkům některých klientek, které chtěly mít třeba jen zakroucené pramínky vlasů.

Přirozený způsob
Brian to zkoušel několika sofistikovanými způsoby, ale nakonec ze vrátil k původnímu a jednoduchému nápadu, který po fyzikální stránce musel vyjít. Prostě si vypomohl kelímkem.

Pramen vlasů je umístěn právě do něj a začne se vysoušet. Vlasy se pak samy začnou kroutit a obtáčet kolem sebe. Nakonec vytvoří přírodně vypadající vlnky.

Účinek je maximální a navíc není třeba se obávat ničení vlasů, které způsobují jiné metody zakrucování.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 396