Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Finanční plán / foto: www.modrapyramida.cz

Plánujete koupit byt či dům? Zjistěte si, jaké máte možnosti volby hypotéky

Jen málokdo si může dovolit koupit dům či byt za hotové, a vyhnout se tak úvěru. Zajištění financování bydlení pomocí hypotéky může být výhodné, nicméně musíte myslet dopředu.

Nejprve byste si měli zjistit, na jak velkou hypotéku dosáhnete, která banka vám půjčí dostatečný objem peněz a jaké výhody získáte?  

Různé hypotéční úvěry pro různé situace

Na poli finančních institucí patří k velice známým jménům společnosti Komerční banka a Modrá pyramida. Díky jejich spolupráci máte jedinečnou možnost si na pobočkách Modré pyramidy sjednat Hypoteční úvěr KB. Jedná se o úvěr, který je nastavený tak, abyste si mohli půjčit 85 nebo 100 % z hodnoty nemovitosti, jež bude sloužit jako zástava. Dále je důležité zvolit pro vás ten správný typ hypotéky. Jednotlivé typy hypotečních úvěrů nabízejí různé benefity.

Velkou výhodou Flexibilní hypotéky od KB je, že budete moci opakovaně předčasně splatit až 20 % z úvěru. Hypotéku si budete moci přizpůsobit vašim aktuálním možnostem a potřebám díky možnosti snížení splátek, dočasného přerušení splácení nebo odložení začátku splácení až o 12 měsíců.

Hypotéku 2 v 1, resp. její neúčelovou část lze využít i pro pořízení vybavení domácnosti  či proplacení vedlejších nákladů souvisejících s investicí do nemovitosti, jako je například projektová dokumentace či stavební dozor.

Jak parametry Flexibilní hypotéky, tak i Hypotéky 2 v 1 lze aplikovat na Hypotéku dozadu. Díky ní lze provést refundaci již vynaložených nákladů až 12 měsíců zpět.

Celková výše úvěru je omezena jen vašimi  možnostmi splácení, dobou splatnosti (ta může činit až 30 let) a objemem nutné investice do nemovitosti.

Možnosti použití Hypotečního úvěru KB

Hypoteční úvěr KB má široké možnosti využití. Nejenom, že si s jeho pomocí snadno pořídíte nové bydlení, ale také je praktický pro vypořádání spoluvlastnických podílů, rekonstrukci bytu či domu, nebo i pro předplacení nájemného, aby bylo možné uzavřít nájemní smlouvu. Hypoteční úvěr KB, jenž si můžete sjednat u Modré pyramidy, můžete dokonce využít také k tomu, abyste provedli sjednocení (konsolidaci) vašich stávajících úvěrů, které souvisí s bydlením.

Plánujete koupit byt či dům? Zjistěte si, jaké máte možnosti volby hypotéky

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 1