Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Grilování / foto: shutterstock

Připravte se na pořádné grilování pořízením kvalitního amerického grilu

Přestože je hlavní sezona grilování daleko před námi, mnozí z vás si jistě chtějí dopřát pochoutky z grilu i nyní. A pokud k tomu nemáte potřebné vybavení, pak je dobré s tím co nejrychleji něco dělat.

Při nákupu nového grilu se vyplatí dát přednost skutečné kvalitě, klidně za vyšší pořizovací cenu. Odměnou vám budou lahůdky, které si snadno a rychle připraví i méně zdatní kuchaři amatéři.

Obliba grilování v tuzemsku neustále roste. Stále však mnozí lidé dělají chybu v tom, že při výběru nového grilu volí nejlevnější varianty, u nichž je řada nedostatků, což se logicky projevuje ve výsledných pokrmech, jež na grilech dělají. Pakliže si chcete přinést domů skutečnou kvalitu, vyplatí se sáhnout po některém z modelů značky WEBER.

Jaké jsou možnosti při výběru grilu WEBER?

Každý gril WEBER se vyznačuje precizním provedením, zároveň však také snadnou obsluhou. Jde o produkty americké značky. A jak známo, Američané jsou skutečně světovou špičkou v oblasti zahradního grilování. Proto grily WEBER rozhodně nezklamou žádného milovníka pořádných grilovaček.

Zmíněná značka patří opravdu k tomu nejlepšímu na světě. Vyrábí přitom jak oblíbené grily na dřevěné uhlí, tak i moderní elektrické a plynové varianty. Dáváte-li přednost přírodní vůni z dřevěného uhlí, zvolte některý z produktů řady WEBER MASTER TOUCH. Ať už zvolíte jakýkoliv model, dostane se vám prostorného grilu s poklopem, který se skvěle hodí na venkovní party od jara až do podzimu.

Nejen venku, ale i přímo doma se pak dají použít plynové grily WEBER GENESIS, u nichž oceníte snadnou montáž plynového zásobníku. V domácích podmínkách pak po celém světě hraje prim rovněž elektrický gril WEBER PULSE, který díky výkonné topné spirále dokáže rychle a rovnoměrně grilovat i silnější kousky masa. Výhodou je zejména snadná a přesná regulace teploty, po grilování pak jistě oceníte pohodlný způsob čištění.

Nezapomeňte si pořídit teplotní sondu

WEBER kromě samotných grilů nabízí ještě teplotní sondy do masa. Díky nim budete mít perfektní přehled o tom, v jakém stavu přípravy se zrovna nachází potraviny, jež připravujete jako pokrm pro sebe, rodinu či třeba známé a příbuzné. S teplotní sondou a grilem WEBER dokáže úspěšně grilovat každý z vás.

K tomuto článku není otevřena diskuze