Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kávovar Jura / foto: Cineberg / Shutterstock.com

Kávovary JURA jsou považovány za nejlepší do firmy

Kávovar nesmí chybět snad v žádné firmě, ať už jde o malou společnost, nebo velký podnik. Spousta lidí je zvyklá dát si kávu hned po ránu, někteří tento lahodný nápoj pijí i častěji – obzvlášť pokud mají dobrý kávovar.

Jaký kávovar je vhodný do firmy? Musí být připraven na vysokou zátěž, zvládat celou řadu nápojů, aby si vybral každý zaměstnanec, a hlavně připravovat dobrou kávu. Přesně tohle splňují kávovary švýcarského výrobce JURA.

Skutečná kvalita a řada revolučních technologií

JURA je inovativní firma, která stále vymýšlí, jak by mohla své kávovary vylepšit. Přinesla už řadu zajímavých technologií, jež u konkurenčních kávovarů nenajdete. Mezi ně patří například inteligentní vodní systém či impulzní extrakční proces pro plné rozvinutí všech chutí kávy.

Káva Jura

Jednoduché ovládání

Kávovar JURA se ovládá jednoduše, typicky má LCD displej a menu i v češtině. U některých modelů je možné nápoj připravit stisknutím jednoho tlačítka, případně kávovar propojit s telefonem.

Bohatá škála nápojů

Model JURA WE8 dokáže připravit 16 individuálních nápojů a další modely na tom nejsou o moc hůř. Vychutnáte si ristretto, espresso, cappuccino, flat white, latte macchiato a mnoho dalšího. WE8 je vhodný do středně velkých kanceláří se zátěží do 50 káv denně.

Pro menší firmy se hodí například JURA E8, ten je doporučován pro zátěž do 30 káv denně. Větší firmy si oblíbí zase JURA X6, který bez problémů zvládá až 200 káv za den.

Všechny kávovary jsou designovou lahůdkou, mnoho modelů bylo oceněno designérskými cenami, zejména Red Dot Design Award a German Design Award. Kávovary jsou dostupné v několika barvách a určitě se budou skvěle vyjímat i ve vaší kanceláři. Koupíte je online v autorizovaném e-shopu Svycarskekavovary.cz.

K tomuto článku není otevřena diskuze