Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Mobilní aplikace / foto: shutterstock

Aplikace, které nastartují vaši motivaci. Nechte se „nakopnout”

Někdy je poměrně těžké najít tu správnou motivaci pro další kroky. Ať už je to v otázce hubnutí nebo na cestě za splněnými sny. Zatímco někdo se uchyluje ke knížkám, jiný hledá motivaci někde trochu jinde, a to v aplikacích.

Ano, i mobilní aplikace, které dnes běžně sídlí v telefonech, mohou být pořádnou motivací, pokud si tedy stáhnete ty pravé. Jaké vás dokážou „nakopnout” k výkonu, který chcete podat?

Forest pro zachování absolutní soustředěnosti

Máte problém udržet se na chvilku v naprostém soustředění? Dělá vám koncentrace poměrně problém? Nabízí se aplikace Forest, která funguje na velice jednoduchém principu – za každou půlhodinu (nebo patnáct minut) soustředění vysázíte strom na svou virtuální zahrádku. A pokud nebudete dostatečně koncentrovaní, strom nebo keř zahyne. Za každou novou zasázenou rostlinu/dřevinu získáváte virtuální mince, které nakonec můžete použít pro zasazení reálného stromu. A podpora přírody už je dostatečná motivace k tomu, abyste podali ve své práci skvělý výkon, nebo ne?

Užitečná mobilní aplikace
Užitečná mobilní aplikace – Zdroj: Shutterstock.com

Fabulous pro splnění vašich každodenních cílů

Máte problém se zdravým životním stylem? Nejdete s ním ruku v ruce? Naštěstí i na to existuje aplikace (dalo by se říct, že aplikace existují už na všechno, viďte?). Aplikace s názvem Fabulous si klade za cíl přinášet člověku zdravotní tipy a doporučené návyky, které navíc bude kontrolovat, respektive připomínat jejich plnění. Dokonce si lze nastavit i dodržování diety nebo cvičení podle typu postavy.

Habatica pro ty, kteří milují hry

Člověk někdy potřebuje motivaci dodávanou v zábavné formě. Tradiční citáty pro něj nejsou ničím efektivním, ale třeba taková hra ano. A na tomto principu funguje Habatica, která je vlastně takovým seznamem úkolů a toho, co chcete přes den udělat/stihnout. A když budete úkoly plnit, vaší postavičce se zkrátka povede dobře a bude rychle dosahovat dalších úrovní.

 

Zdroj:

https://www.elle.cz/mix/technologie/5-zabavnych-aplikaci-ktere-nastartuji-vasi-motivaci

Aplikace, které nastartují vaši motivaci. Nechte se „nakopnout”

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!