Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Co ženy rozhodně nedovedou?

Na světě je řada aktivit, ve kterých jsou muži jasnými jedničkami. Máte už dost věčných řečí, že patříte k méněcennému pohlaví?

Kromě toho, že je to hloupost vyvolaná zrychleným feminismem, nabízíme ještě něco pádných argumentů ve formě činností, které jsou jasnou mužskou doménou.

Vkusné stárnutí
Sorry, dámy, ale všechny vaše krémíčky, řasenky a další zkrášlovadla nemohou zastřít nemilosrdný proces stárnutí. Kdysi nádherné dívky a ženy se tak proměňují ve stařeny. Muži sice žijí kratší dobu, ale leckdy stárnou doslova k lepšímu a teprve v určitém věku dosáhnou atraktivního charismatu.

Stačí se podívat na sedmdesátníky, jako je Sean Connery či Keith Richards. Ženské po nich stále letí – dokonce ty, které by mohly být jejich vnučkami. Která z podobně starých žen může říct to samé o sobě?

Čurání ve stoje
Vězte, že tohle nám spousta žen závidí ze všeho nejvíce. Stačí mít trochu kuráže, dívat se kolem a vyčurat se můžete prakticky kdekoliv. Prostě rozepnete poklopec a už si ulevujete. Nějaké zákazy močení na veřejnosti jsou samozřejmě nesmyslné. Když mohou psi, tak proč ne muži?

Ženy to mají o poznání složitější a obvykle musí hledat toaletu. A když ne, celý jejich proces močení v přírodě je neskonale komplikovanější.

Oplodnit vajíčko
Pouze muž dokáže oplodnit vajíčko a postarat se o to, aby lidská historie pokračovala, aby lidstvo nevymřelo. Když už nic, tak tohle je opravdu skvělý pocit. Těžko říct, proč nám ho někteří vědci chtějí vzít a pod zástěrkou šokujících výzkumů tvrdí, že ženy mohou oplodnit samy sebe extraktem z kostní dřeně.

Dělat OPRAVDOVÝ sport
Buďte upřímní. Máte raději ženský, nebo mužský fotbal? Preferujete ženský, nebo mužský hokej? A co takhle rugby, basketbal nebo baseball? Chlapi mají sport prostě v krvi. Nejenže jich mnohem více opravdu sportuje, hraje nejrůznější míčové hry jen tak pro zábavu, ale také na mužské profesionály je mnohem zábavnější pohled.

Oholit si hlavu
Samozřejmě, Natalie Portman, Sigourney Weaver či Demi Moore si kvůli roli v hollywoodském filmu hlavu oholily, ale vypadaly prostě divně. Stejně jako každá jiná ženská s oholenou hlavou. A co takhle David Beckham, Michael Jordan či Samuel L. Jackson? No nesluší jim to? A nezapomeňte se podívat na plešatou Britney. Už nikdy se vám nebude líbit.

Redakce doufá, že snad každý pochopil jistou míru nadsázky tohoto článku.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 660