Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kareena Kapoor / foto: Shutterstock

Nevšední krásky z Bollywoodu

Co je to Hollywood, ví každý. Bollywood může podle názvu působit jako nějaká jeho parodie, ovšem stále více lidí tuší, že se jedná o podobně rozsáhlý komplex studií produkujících filmy, seriály a nejrůznější show.

Jen je umístěn v Indii se všemi patřičnými specifiky, jako například že tu nejvíce frčí romance na všechny možné způsoby.

A k romanci pochopitelně patří krásné ženy, o které stojí za to bojovat. Bollywood jich rozhodně nemá nedostatek. Tyto hvězdy se těší nehynoucí slávě především v domovské Indii, ale stále více je uznává asijský svět a ty nejlepší si pomalu prokopávají cestičku na Západ.

Aishwarya Rai

Pokaždé hraje nevěstu, ale nikdy Bond Girl. Přitom by na takovou roli, obvykle vyznamenávající krásu vyvolené, hravě měla. Jenže je z Indie, a přestože byla i řadou západních magazínů vyhlášena jako jedna z nejkrásnějších žen světa, musí se pořádně snažit, aby si ji zapamatovali i západní diváci. Její nejnovější filmy už ale přinejmenším v Americe uváděny jsou. Její krásné modré oči a dokonale vytvarované tělo láká všechny mužské pohledy.



Priyanka Chopra

Tahle dívka dokáže učarovat. Třeba porotě Miss World 2000, kde zvítězila. Bollywoodská kariéra namíchaná s modelingem na sebe nenechala dlouho čekat. Priyanka zaslouží poklonu za prosazování západních trendů v indickém prostředí. A samozřejmě to je pořádná, exoticky - ale ne moc - vypadající kočka.


Rani Mukherjee
Narodila se do bollywoodské rodiny. Otec je vysloužilým a zasloužilým režisérem řady populárních filmů, matka zpěvačkou s řadou rolí ve filmových muzikálech a sestřenice Kajol další bollywoodskou kráskou. Rani ale všechny zastínila už dnes. Stačilo jí k tomu několik slavných romancí a pár psích pohledů.


Kareena Kapoor
Role osudové lásky je pro ni jako ušitá a není divu, že ji lidé v této poloze tak milují, že z ní udělali jednu z největších indických celebrit. Kareena si ale uvědomuje, že sláva je pomíjivá, a pro jistotu si na pár let odskočila na Harvard něco užitečného vystudovat.


Bipasha Batu
Živelně a i pro Indy exoticky působící Bipasha platí za jeden z prvních sexuálních symbolů druhé nejlidnatější země světa. Za její prsa by se nemusela stydět žádná žena na světě a její odvaha brát lechtivější role a pořádně se do nich vložit jí přinesla slávu a obdiv, zejména pak u mužů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 343