Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amanda Beard / foto: Shutterstock

Nejžhavější olympijské sportovkyně

Hry v Pekingu jsou v plném proudu, ale nejen sportem živ je člověk. I sportovkyně chtějí být během svých výkonů krásné. Které jsou ale nejhezčí?

Logan Tom, USA, volejbal


Ženský plážový volejbal je pro mužské oko už tak atraktivní disciplína, vždyť obsahuje pláž, sluníčko, bikiny. A pokud se ještě na kurtu pohybuje 186 cm vysoká kráska, není o čem hovořit.

Ana Ivanovič,Srbsko, tenis

magazin.cz

V našem nedávném žebříčku nejkrásnějších sportovkyň si tenistky vedly výborně a není divu, že se Ana Ivanovič objevuje i v tomto výběru. Letošní vítězka French Open a současná tenisová dvojka si to určitě zaslouží.

Amanda Beard, USA, plavání

magazin.cz

Plavání je skoro jako plážový volejbal, tedy aspoň co se týče letní atmosféry. Plavky a voda prostě dělají své. Amanda Bear se proslavila nejen získáním titulu World Swimmer of the Year, ale i poněkud nahými fotkami. Nemůže tedy v našem výběru chybět.

Erin Phillips, Austrálie, košíková

magazin.cz

Dcera australského hráče ragby zdědila sportovní geny a plně je využila ke své kariéře ve WNBA. Ovšem při pohledu na ni mužská část populace má úplně jiné myšlenky a zapomíná na vražedné instinkty jejího otce.

Victoria Pendleton, Británie cyklistika

magazin.cz

Tato sportovkyně uvádí jako své koníčky šití, pečení a nakopávání nekřesťansky velkého množství zadků na cyklistickém okruhu. Vskutku excelentní výběr.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 469