Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Užitečné gadgety. Co byste si vybrali?

Připravili jsme pro vás výběr gadgetů, které vám nesmí doma chybět

Tužkovkou do mobilu
Každý už určitě někdy zakusil pocit bezmoci, když se jeho mobilní telefon vypnul s prázdnou baterií. A pokud nabíječka není po ruce či se nacházíte v pustině bez elektrického proudu, může to být celkem problém.

Aby se to již nikdy nemohlo stát, Philips přišel s jednoduchým řešením – prostě do mobilu strčíte běžnou baterii velikosti AAA. Na trh by měl přijít v dubnu a vězte, že na přídavnou baterii provoláte až 4 hodiny.
philips.com

magazin.cz

V noci jako James Bond
Tyto brýle používají stejný systém nočního vidění jako videokamery. Jenže zde dostanete o páre LEDek více a tak máte možnost sledovat dění až ve vzdálenosti 15 metrů. Sedmnáct zdrojů infračerveného paprsků vám promítne noční obrázek přímo na vestavěný display.
jakks.com

magazin.cz

Třetí ruka na vrtání
Black & Decker opět ukázal, že v jednoduchosti je síla. Snadné řešení akumulátorové vrtačky přidrží vrut pomocí magnetismu na tom správném místě, takže vám zbudou obě ruce pro váše kutilství.
blackanddecker.com

magazin.cz

Chytrá rukavice
Mnoho hráčů golfu dělá chybu v křečovitém úchopu hole. Tato chytrá rukavice je vybavena snímači tlaku, které přesně ví, jak silný má stisk být. Pokud na to hráč jde příliš zhurta, ozve se pípnutí. Navíc je na zápěstí LCD, která vám ukáže, jaké prsty jsou vinny chybou.
sensoglove.com

magazin.cz

Tři v jednom
Neobyčejná baterka může posloužit samozřejmě klasickým způsobem. Cestu vám v takovém případě osvětlí tři zdroje o svítivosti 20 lumenů. Ta pravá chvíle ale přichází, když se pomocí tripodu umístí na zem a každé z světel můžete směřovat samostatně. Právě tam, kam je potřeba.
stanleytools.com

magazin.cz

Svědomí na lednici
Pokud slyšíte hlásek, který vám říká, co máte dělat, neutíkejte hned za doktorem Chocholouškem. Možná se vám na lednici objevil digitální kalendář se zabudovanou videokamerou a diktafonem. Umožňuje snadné zaznamenání poznámek a úkolů, na které byste neradi zapomněli.

magazin.cz

Data v bezpečí
Pokud svá data taháte po kapsách na flashdisku, už jste určitě měli obavy o jejich ztrátu a následné zneužití. Čáru přes rozpočet případným chmatákům udělá USB disk od Corsairu. Pokud totiž nevyťukáte vaše PIN, nikdo se k nahraným datům nedostane.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 87