Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lewis Hamilton / foto: lewishamiltononline.com

Podívejte se: Hamilton ovládá formuli mobilem!

Jednou ze známých vychytávek agenta 007 Jamese Bonda byl mobilní přístroj na ovládání jeho špičkově vybaveného vozu na dálku. Když jsme to viděli, říkali jsme si: „Wow, tohle asi nikdy možné nebude.“

Formule jako hračka
Ale chyba lávky! Dnes si takhle hraje šampion Formule 1 Lewis Hamilton se svou formulí. Stačí mu k tomu smartphone Blackberry Storm.

Pochopitelně, že takhle neřádí běžně. Jedná se totiž o promo akci největšího sponzora týmu McLaren Mercedes F1 – společnosti Vodafone.

Na první pohled vypadá video, jako kdyby vzniklo v režii dvojice kamarádů. Ta si nejprve hraje s modelem formule v kanceláři, aby se následně dostala na dráhu a tam se jí naskytl jedinečný pohled na Lewise Hamiltona, kterak projíždí okruh se svým vozem na dálkové ovládání.

Skutečná forma: mizerná
Samozřejmě to žádné amatérské video není. Jedná se o součást virální reklamní kampaně Vodafone, která se má šířit Internetem coby fanouškovské video.

Ale i tak – pohled je to věru inspirativní a málokdy vídaný. Každopádně jsme zvědaví, zda tyto srandičky nepřijdou Hamiltona a jeho stáj McLaren draho. Zjevně se reklamním činnostem v zimní přestávce věnovali více než testování. A nyní je to hodně znát. Při veřejných testech z minulého týdne za většinou konkurence zaostávali.

Jak jezdci, tak týmové vedení však slibují, že od prvního závodu v australském Melbourne budou opět bojovat o pódiová umístění.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 155