Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

10 pekelně sexistických vychytávek

Rádio, které ladíte pevnými dívčími bradavkami, počítačový case jako zadeček francouzské služtičky. Pokud jde o erotiku, lidská fantazie nezná mezí. Schválně se podívejte!

V práci poplácáte počítač po zadku, okno internetového prohlížeče vyvoláte díky myši, jejíž tlačítka shodou okolností připomínají dívčí hruď, o polední siestě ulehnete do vatou vycpaného ženského klína. Vítejte ve světě gadgetů, kde má každá nová vychytávka sexuální podtext!

1. Prsaté rádio

Posloucháte radši techno, rock, metal, nebo si přeci jen radši naladíte popík? Ať je váš vkus jakýkoliv, důležité je jen jedno: že jste muž (nebo lesbička). Tohle rádio se totiž nikomu jinému nezavděčí.

Kroucením jedné bradavky ladíte stanice, druhá vám slouží k regulaci hlasitosti. K sehnání je hlavně v Anglii (ale vyváží se i do Států) a přijde na 15 liber, v přepočtu tedy 440 korun.


2. Sáhnete jí do rozkroku?

Jednoduché, ale geniální. To by se dalo říct o téhle na letmý pohled obyčejné igelitce. Jenže zase tak obyčejná není – alespoň, co se potisku týče. Ucho má totiž vyříznuté přesně v místech, kam pánská ruka s oblibou zašátrá na živých slečnách po večerech. A že je igelitka jen pro „socky“? To o téhle sexy tašce určitě neplatí. A dobrá zpráva pro případné ženské čtenářky: dělá se i v pánské verzi!

3. Vzdychající otvírák
„Oooch, aaach“ - který muž by rád neslyšel smyslné ženské vzdechy. Teď si je můžete dopřát dohromady s dalším oblíbeným zvukem, a sice jemným zašuměním otvíraného piva. Tahle klečící slečna přijde V USA na 20 dolarů (390 korun) a ve skutečnosti je otvírákem na dvě AA baterie, který při každém „zasunutí“ hrdla vydává dráždivý zvuk. Kam se láhev zasunuje, už snad není třeba dodávat…


4. Poplácejte počítač
Japonci jsou vážně zvrhlí. Svědčí o tom i tenhle case na počítač (ovšem vyrábí se i jako obal na další elektroniku). Stojí 521 dolarů, v přepočtu tedy něco málo přes 10 tisíc korun a vypadá jako skvěle stavěný zadeček dospívající slečny. A samozřejmě, v duchu tolik oblíbených hentai, má na sobě černou sukničku s bílou pelerínkou, přesně ve stylu francouzských služtiček.

Bohužel, trochu paradoxně, prach na něm budete muset utírat vy, stejně tak prát alespoň jednou za půl roku sukýnku.

5. Podložka jedna radost
Nechce-li se vám utrácet za rozkošnou krabici na počítač, můžete se vybavit erotickým doplňkem o dost levnějším. Podložky pod myš s obrázky sexy dívek a žen jsou naštěstí k mání za cenu kolem 270 korun i u nás (ostatně, v některých fotoalbech vám rádi na podložku vytisknou i vaší polonahou přítelkyni).

Tyhle jsou ale o kousek lepší. Tvarovaná poprsí totiž dovolí vašemu zápěstí odpočinout si během celodenního klikání.


6. Složte hlavu do klína
Skolila vás únava a cítíte se sami? Kupte si polštářek ve tvaru dívčích nohou! Přijde na 26 dolarů, v přepočtu tedy něco málo přes 500 korun a stejně jako výše zmiňovaný case má sukýnku francouzské služtičky, ke které ještě připočtěte síťované punčochy. No jasně, také ho vyrábí Japonci…

7. Zaražte ji pod dveře!
Tahle zarážka do dveří vypadá sexy a dráždivě, ale hlavně si nezvěte na návštěvu žádnou feministku! Odlitek ve tvaru klečící dívky by ji pěkně nakrknul! Radši se s ní pochlubte na pořádné pánské jízdě u vás v obýváku. A cena? V librách 9,50, na českou měnu tedy 280 korun.

8. Sadistická zábava
Štvou vás všechny holky v okolí? Nebo si jen chcete zahrát pořádně sexy šipky? Tak to je tahle hra určená přesně pro vás! Jde vlastně o klasický terč, akorát je každý z nich umístěn coby ňadro pohledné blondýnky. Jaké zvuky při zásahu vydává se nám bohužel nepovedlo zjistit, ale pravděpodobně srovnatelné s otvírákem představeným jako vychytávka číslo 3.


9. Sexistické klikání
Po prsatých podložkách pod myš a zadečkovém caseu se přímo nabízí varianta téhle myšky jako příslušenství. Oděna je do letního trikotu, což horlivému uživateli nemůže zabránit v jejím vysvlečení. A pak se již každý klik stává radostí. Myška je totiž tvarována jako ženský trup a dvě tlačítka jako pěkně rostlé poprsí. A překvapení navíc: kupodivu jí nevymysleli Japonci!


10. A zase jedna prdelka…
Konečně někdo vymyslel pořádný batoh do školy! Chcete naštvat učitele i rodiče a k tomu rozesmát spolužáky? Tak to si musíte koupit tenhle báglík, jehož zadní část tvoří… ano, zase zadeček. A tentokrát zase máte pravdu, opravdu jej vymysleli Japonci…

Tak co, který gadget byste chtěli domů?

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 250