Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Sexy krásky, které milovali vaši tátové

Ne všichni muži pijí. Ne všichni muži milují rychlá auta. Ne každý muž si libuje ve sportování.

Přesto, je tu jedno pouto, které (téměř) všechny muže spojuje. Ženy. Zeptali už jste se svého táty, jaká krasavice inspirovala jeho fantazie? Kdo byl jeho Pamelou Anderson, Cindy Crawford, Megan Fox či Cheryl Cole?

Farrah Fawcett
Plakátů zobrazujících tuhle krasavici se prodalo (ne rozdalo!) neuvěřitelných dvanáct milionů. Zdobily přitom teenagerské pokoje, mužské byty nebo automobilové servisy. Dlouhé zvlněné vlasy a široký úsměv se postaraly možná o největší sexsymbol sedmdesátých let minulého století. Je tu docela velká šance, že se vaše máma snažila Farrah vyrovnat, když sváděla vašeho otce.

magazin.cz

Brigitte Bardot
Tohle jméno je známé ještě dnes coby jedno z těch nejvýznamnějších filmové říše. Klidně si můžete vsadit, že Brigitte hrála velkou roli v sexuálním probuzení vašeho táty. Její filmy posunovaly erotické limity doby – už jen proto se na ně chodilo. Byl to jasný sexuální symbol hned tří dekád – padesátých, šedesátých a sedmdesátých let. Která z dnešních krasotinek tohle dokáže?

magazin.cz

Goldie Hawn
Ještě dnes se její jméno v nějakém tom, obvykle béčkovém, filmu objeví. Roky, kdy byla brána za sexbombu, jsou ale nenávratně pryč. Není divu, v dnešních filmech se totiž objevuje její dcera. Ale původní Goldie – to bylo něco úplně jiného. Dokázala být i vtipná, což ve spolupráci s jejím sex appealem dokázalo u mužů zázraky. Zkrátka oduševnělá krasavice.

magazin.cz

Tina Turner
Nedávno odehrála v Praze koncert a mnozí tvrdili, že to bylo jako za starých dobrých časů před desítkami let. Dnes je Tině 69 let, ale její zápal a třeba i nohy stále dávají vzpomenout na to, jaká to byla za své největší slávy kočka. I kvůli tomu – a samozřejmě díky úžasnému hlasu – se stala nejoblíbenější zpěvačkou několika generací.

magazin.cz

Ursula Andress
Byla první Bondovou kráskou a pravděpodobně už zůstane tou nejoblíbenější. Zatímco na jiné „bondgirls“ si dnes málokdo vzpomene, Ursula má stále mnoho obdivovatelů, byť dnes už ze starších částí mužské populace, kteří neváhají naladit si bondovku Dr. No i dnes. Scéna, kdy vystupuje z moře s nožem upevněným u pasu je nezapomenutelná. Švýcarská herečka svou ikoničnost dotáhla nafocením aktů pro Playboy.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 360