Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Yamila Diaz-Rahi / foto: Shutterstock

Ty největší kočky z arabského světa

Jednou z oblíbených činností jsou nejrůznější ankety a pře o to, která z žen je na světě nejkrásnější. Na vrcholu se pravidelně pohybuje několik vyvolených.

Tak trochu se ale při diskuzích o ženské kráse zapomíná na arabský svět. Přitom Arabky jsou opravdu krásné, jen mají tu smůlu, že jim náboženství káže chodit zahalené.

Podívejme se na ty nejhezčí z nich v celé jejich kráse.

Rania Al Abdullah
Možná se divíte, proč tak vysoko řadíme devětatřicetiletou ženu. Inu, kromě toho, že je opravdu krásná a vyzrálá, je to také královna Jordánska. A rozhodně ne jen jedna z obyvatelek harému. Královna Rania je navíc inteligentní, věnuje se filantropii a je horlivou zastánkyní ženských práv nejen ve své zemi, ale také v celém arabském světě. A že je to potřeba…

magazin.cz

Haifa Wehbe
Jedna z nejpopulárnějších zpěvaček arabského světa. To je Libanonka Haifa Wehbe, která svůj neuvěřitelný sex-appeal snad ani nedokáže zastřít. Vedle toho, že je jakousi Madonnou Blízkého a Středního východu byla navíc několikrát zvolena jako jedna z nejkrásnějších žen. V roce 2006 se dokonce umístila mezi 50 nejkrásnějšími lidmi světa podle časopisu People.

magazin.cz

Karima Adebibe
Tahle Arabka sice vyrůstala v Londýně, to ale nic nemění na jejím původu. Naopak, právě jemu do značné míry vděčí za svůj zevnějšek, který neváhala náležitě zúročit jako modelka a v poslední době především také jako reálný obraz Lary Croft z Tomb Raidera. Tuto úlohu si zasloužila mimo jiné také pro své atletické schopnosti.

magazin.cz

Yamila Diaz-Rahi
Narodila se v Buenos Aires a je to Libanonka španělského původu. Poněkud složitý původ, ale čert ho může vzít. Hlavní je, že Yamila je pořádná kočka, která už se pěkných pár let vyskytuje i na obálkách prestižních módních časopisů, Sports Illustrated nevyjímaje. Tam se objevila dokonce sedmkrát.

magazin.cz

Jenna Dewan
Svou kariéru začala jako tanečnice a brzy se vypracovala do sborů doprovázejících třeba Janet Jackson či Rickyho Martina na jejich turné. Objevila se ve videoklipech Justina Timberlakea či Mandy Moore. To už ale měla nakročeno do filmové branže, kde se zaháčkovala, tudíž o ní do budoucna nejspíš ještě uslyšíte.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 205