Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Milenci si užili sex na historické věži

Čas od času je někde na veřejnosti přistižen souložící pár. Obvykle ho ale vidí jen jedinci, kteří se k aktu nějakým způsobem přichomýtnou.

Sex na věži

magazin.cz
Ovšem to, co se stalo v australském Sydney, je skutečně ojedinělé. Na zdejší historické věži si to přímo před zraky místních obyvatel a turistů rozdával mladý pár.

Žena s roztaženýma nohama seděla na zídce balkónu a její milenec se staral o zbytek. Podle všeho měli opravdu úžasný výhled.

Identita pár je neznámá. Jisté je jen to, že jde o mladé lidi a že žena měla černé vlasy. Možná se jednalo o studenty, kteří mají koleje ve stejné budově.

Lidé měli divadlo

Podle správce budovy je ale na toto místo velmi problematické se dostat. Studenti sice mohou do věže, ale nikoliv na balkón. Zaměstnanci sem chodí jen tehdy, pokud potřebují něco opravit.

Souložící pár měl bohaté publikum lidí na náměstí, kteří si scény nemohli nevšimnout.

Německý turista například poznamenává: „Byl jsem opravdu ohromen tím, že to dělají uprostřed dne na tak viditelném místě. Vidělo je takových lidí. Myslím si ale, že je to fakt cool.“

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 125