Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: repro Bild.com

Nejlepší sporty pro nahé lidi. Jsou sexy?

Už jste viděli volejbal nahotinek?

Ne každého baví sledovat nebo dokonce dělat sport. Ale co když se v něm vyskytují naháči? To už je jiná, že ano?

Nahé sáňkování
Německo mnozí považují za prudérní zemi, ale řekněte – kde jinde se v zimě sáňkuje na Adama? Samozřejmě se jako na zavolanou účastnily krasavice, které měly co ukazovat. A že jim byla zima, byl na to hezký pohled.

Nahý volejbal
Co si budeme povídat, koukat na volejbal není úplně ta největší zábava. Míč léta ze strany na stranu a občas spadne na zem. Paráda. Něco jiného to ale je, když hrají holky. Lépe řečeno nahé holky. Tedy ne úplně, obvykle mají sexy kalhotky. Tím to ale končí.

Americký fotbal v prádle
Každý, kdo někdy hrál americký fotbal, dobře ví, jak tvrdý tento sport je a jak moc dokáže bolet. V případě jedné specifické ligy, která se hraje ryze v prádle, to tak úplně neplatí. Přednosti jsou tu totiž někde jinde.

Nahý windsurfing
Surfování není sportem, který by se praktikoval s přehnaným množstvím svršků. Ale stejně zaujme, když se na vodu vypraví dva muži a jedna žena, kteří na sobě nemají nic, ani ty plavky. Jen je potřeba se soustředit na jízdu a ne na to, jak bylo komu naděleno.

Nahé procházky
Procházky možná nejsou tak úplně sport, ale pro zdraví jsou dobré rozhodně. Ve světě, například ve Spojených státech amerických nebo Německu, se přitom ujala móda nahých procházkářů. Aby nepohoršovali okolí, mají už dokonce některé vlastní stezky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 46