Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Pokerstars.cz

Poker Star: Nová pokerová show na TV Nova

Již koncem ledna se můžou všichni pokeroví fanoušci těšit na parádní novinku v programu TV Nova.

Poker Star – takový je název nové pokerové show, která zaručeně „dostane“ i vás. U jednoho stolu se totiž sejdou pokeroví profíci, populární osobnosti showbusinessu i úspěšní internetoví kvalifikanti.

Kvalifikovat se přitom mohl každý. V onlině herně PokerStars probíhaly během listopadu a prosince speciální kvalifikační turnaje, z nichž 70 nejlepších hráčů postoupilo až do televizního castingu. Náročný producentský tým TV Nova zde všechny přítomné podrobil důkladnému výslechu a vybral dvě nejzajímavější tváře pro samotnou show.

magazin.cz

Svého favorita si budete moci vybrat nejen ze dvou internetových kvalifikantů, ale i pokerových profíků a známých osobností českého veřejného života. Ostře sledované soutěže o 250 000 Kč se tak zúčastní jediný český hráč prestižního týmu PokerStars Pro Martin Hrubý a jeho slovenský kolega Dag Palovič na jedné straně a Petr Rychlý, Tereza Kerndlová, Ondřej Brzobohatý, Lejla Abbasová, Kristýna Leichtová nebo Honza Musil na straně druhé.

Dag s Martinem ale nebudou jediní pokeroví profesionálové na scéně – každá ze známých osobností totiž bude mít k dispozici v zákulisí schovaného Petra „hurloona“ Jaroše, prvního Čecha, jenž v internetové herně PokerStars dosáhl ceněného statusu Supernova Elite. A k čemu dobrému jim „hurloon“ bude? V těžký okamžik, kdy už budou naše celebrity či internetoví kvalifikanti v koncích a nebudou si vědět rady, mohou svůj následující tah prodiskutovat právě s Petrem Jarošem. Ale jen jednou za turnaj!

magazin.cz

Supernova Elite Jaroš bude celou hru sledovat v izolované místnosti, bez televizního komentáře a aniž by věděl, jakými kartami který z hráčů disponuje. Bude tedy moci využít pouze svého pokerového umu,

magazin.cz
do kterého tak nechá nahlédnout i vám, televizním divákům.

Televizní show Poker Star můžete od 31. ledna sledovat na stanici Nova vždy v pondělí večer. Vězte, že je na co se těšit!

Že se nemůžete dočkat? Zkraťte si čas s Líbimseti turnaji!

Nevíte, jak se hraje poker? Naučte se ho s námi!

A klient PokerStars nainstalovaný máte?

Všechna hesla na celý rok najdete v článku PokerStars zdarma stovky dolarů!

K tomuto článku není otevřena diskuze