Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Zahrajte si turnaje zdarma na PokerStars i v březnu!

Líbimseti.cz vám ve společnosti s největší internetovou pokerovou hernou světa PokerStars přináší turnaje zdarma o stovky dolarů!

Už sedmý měsíc v kuse vyhráváte díky exkluzivní spolupráci portálu Líbimseti s největší pokerovou hernou světa PokerStars.cz stovky a tisíce dolarů bez jediné investované koruny. Že nevíte, o čem to sakra mluvíme? Pak nám dovolte lehkou rekapitulaci.


Každý den si můžete ve vašem klientu PokerStars zahrát pod sekcemi Turnaje a Privátní naprosto zdarma kvalifikační turnaj s názvem Denní Kvalifikace do $200 Libimseti Týdenního Freerollu. V tom se dají vyhrát nejen nějaké ty americké drobné, ale především vstupenka do pravidelného nedělního finále, v němž se vždy hraje o celkem $200, čili téměř 4 000Kč!


Protože z každého kvalifikačního turnaje postupuje do nedělního finále jen 10 nejlepších, nebude vás ve finálovém turnaji nikdy čekat více než 69 protivníků. Stohy slavných zelených bankovek ještě nikdy nebyly tak blízko!


Zajímá vás také třeba, jak si vedli čtenáři Líbimseti v únorových finále? Za dvě nejzajímavější právě uplynulého měsíce vyhlašujeme ta z 20. a 27. února. K vidění zde byly i handy jak od nefalšovaných profesionálů!

magazin.cz

Tak například ve finále z 20. února rozhodla o celkovém vítězi senzační handa, v níž peso7777 s QdTd nasbíral díky dámě a dvěma desítkám na stole opravdický full house! Ruzinho11 nemohl se svými dvěma páry věřit vlastním očím. Na dobré peníze si však přišli oba – vítěz peso7777 na 60 dolarů, druhý Ruzinho11 si vydělal za pár hodinek dobré zábavy 40 dolarů. Oceněna pak byla ještě dlouhá řada dalších hráčů, ostatně tak jako tomu je samozřejmě i každý jiný týden.


magazin.cz

A výjimkou nebyl ani týden následující. Ceskyidol dokázal v následujícím nedělním finále úchvatnou věc. Představte si, že s trapnou kombinací Qc8d dokázal porazit dEoKralovu supersilnou kombinaci dvou králů! Českému idolu totiž na stůl dorazila postupka. Senzace, co?


Staňte se hrdiny měsíce března právě vy!

Závěrem vás ještě pro jistotu upozorňujeme, že úspěšným absolvováním kvalifikačního turnaje (rozuměj zisku vstupenky do nedělního finále), získávate nárok na účast ve finálovém turnaji až v neděli NÁSLEDUJÍCÍHO týdne. Co to znamená?


Pokud jste skončili či skončíte na 1. – 10. místě v kvalifikačním turnaji konaném:

21. – 27. února, hrajete své finále v neděli 6. března

28. února – 6. března, hrajete své finále v neděli 13. března

7. – 13. března, hrajete své finále v neděli 20. března

14. – 20. března, hrajete své finále v neděli 27. března

21. – 27. března, hrajete své finále v neděli 3. dubna

28. března – 3. dubna, hrajete své finále v neděli 10. dubna.

 

Jak vidíte, možností probojovat se do kýženého nedělního finále, jsou vskutku kvanta. Zkuste to a zařaďte se mezi úspěšné řešitele Libimseti turnajů na PokerStars i vy! 


PokerStars.cz a Libimseti.cz ti přináší exkluzivní turnaje zdarma!

Zúčastni se každý den kvalifikace zdarma a vyhraj vstupenku do týdenního finále o 200$. Dohromady rozdáváme skoro 11 000$!


Každý den si můžeš od 18:00 zahrát turnaj nazvaný Denní Kvalifikace do $200 Libimseti Týdenního Freerollu. V tomto turnaji získá vždy 10 nejúspěšnějších hráčů 1$ a vstup do týdenní finále o 200$ nazvaného $200 Libimseti Týdenní Freeroll. Ty se konají vždy v neděli v 19:00.


Pozor, všechny denní kvalifikace jsou zaheslované a heslo naleznete pouze zde na Libimseti.


Heslo pro všechny březnové kvalifikace je: LSFREEROLL7


Více se o pokerových turnajích Líbimseti dozvíte také zde.


Neznáte pravidla pokeru? Naučte se je s námi!


Klient PokerStars nainstalovaný máte?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15