Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: PokerStars.cz

Zahrajte si na PokerStars s opravdovými profíky!

Pokerové profesionály Martina Hrubého a Daga Paloviče znáte jistě velmi dobře přinejmenším z televizní show Poker Star. Nyní je vy sami můžete vyzvat na souboj!

Martin Hrubý a Dag Palovič patří mezi to nejlepší, co se v pokerovém Česku a Slovensku za několik posledních desítek let urodilo. Oba jsou dokonce jediní zástupci svých zemí v týmu elitních profesionálů PokerStars Pro. Televizní show Poker Star však ukázala, že ani tito slovutní titání pokeru nejsou neporazitelní a díky největší pokerové herně světa PokerStars budete mít nyní báječnou možnost jim to dokázat i vy!

Pokud se ve vás již teď vaří krev v touze natřít to lidem, kteří se pokerem živí a patří v něm ke světové špičce, případně si chcete zkusit s nimi alespoň zahrát u jednoho stolu, je tu série online turnajů Vyzvětě Martina & Daga na souboj! přesně pro vás.

magazin.cz

První turnaj z akce Vyzvětě Martina & Daga na souboj! je na programu již brzy – 8. května ve 20:00. Protože jde o sérii turnajů, nebude logicky ani posledním. Vyzvat Martina a Daga na souboj budete moci od 8. května 20:00 pravidelně ve stejném čase každou druhou neděli v měsíci!

Vstupné do turnaje, jehož se budou oba profíci pravidelně účastnit, je pouhých $1+$0.10. Dolar samozřejmě poputuje do společného prize poolu, který navíc PokerStars zadotují vždy dalšími sto dolary. A to není vše. Pokud se přímo vám osobně podaří vyřadit Martina Hrubého nebo Daga Paloviče, můžete se těšit na dalších $50 navíc! Oba hráči budou také vždy připraveni si s vámi pokecat na chatu, případně vám poradit pár fíglů pro zlepšení vaší hry.

magazin.cz

Ale to stále ještě není úplně všechno. Hned šestkrát týdně totiž bude probíhat kvalifikační freeroll do kýženého turnaje Vyzvětě Martina & Daga na souboj!. Kapacita těchto freerollů je omezena na 1000 hráčů a na vstupenku zdarma se pak může těšit hned celá první dvacítka celkového pořadí. Jak pravidelné kvalifikace, tak velké finálové turnaje naleznete ve svém klientu herny PokerStars pod záložkami Turnaje a Regionální. Hodně štěstí!

Více se o sérii turnajů Vyzvětě Martina & Daga na souboj! dozvíte také na oficiálních stránkách PokerStars zde.

Nezapomeňte také, že zahrát zadarmo si můžete stále i v každodenních Líbimseti turnajích. Nejenže jsou totálně zadarmo a dá se v nich získat fajnový jeden dolar, ale můžete v nich vyhrát i vstupenku do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o rovných $200!). Dubnové heslo najdete také zde.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!