Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

VIDEO: Kapitán Realu Madrid upustil pohár pod kola autobusu

Kapitán Sergio Ramos zažil pořádně pernou chvilku.

Ramos, jeden z mistrů světa z loňského mistrovství a kapitán Realu Madrid, držel pohár nad hlavou a ukazoval jej tisícům fanoušků, kteří oslavovali v ulicích španělské metropole. Měli pádný důvod – Real porazil ve finále soutěže slavný FC Barcelona, který je největším rivalem madridského klubu a momentálně pravděpodobně nejsilnějším klubovým celkem světa.

V okamžiku, kdy Ramos pohár o váze 9 kilogramů a výšce 78 centimetrů pokládal, vyklouzl mu z ruky a proletěl přímo pod kola autobusu, v němž vítězný tým projížděl ulicemi Madridu. Jak uvádí agentur Reuters, řidič pokračoval ještě několik metrů, než všem došlo, co se vlastně stalo. Z na místě pořízených fotografií vyplývá, že slavná trofej utrpěla velmi zásadní poškození.

Špatný stav poháru později potvrdil i kurátor trofejí klubu Federico Alegre, který přiznal, že vystavit budou muset jen repliku.

„Vždy máme plán B. Nebudu zabíhat do stavu poháru, protože všichni viděli, kam spadnul a že přes něj přejel autobus. Umíte si to představit sami. Musíme zjistit, jestli se s tím bude dát něco dělat. Pacient je v kómatu, ale i to se dá občas překonat,“ dodal Alegre.

Video, které zachycuje i Ramosovo pochybení:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 2