Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

S Tigerem Woodsem na zelený trávník

Dlouholetá golfová herní série PGA Tour také letos nabízí perfektní zážitek pro všechny milovníky golfu.

Geniální golfista Tiger Woods se po všech svých skandálech a přehmatech pomalu vrací na přední místa svého milovaného sportu a ani letos jeho jméno nechybí v názvu oblíbení sportovní série od Electronic Arts. Tiger Woods PGA Tour 12 dostalo navrch ještě přídomek Masters, neboť se tentokrát budete moci tohoto prestižního golfového turnaje virtuálně zúčastnit.

magazin.cz

Série turnajů
Turnaji Masters v Augustě je tím pádem podřízena i celá kvalifikační struktura, nicméně to neznamená, že byste byli ochuzeni o množství dalších akcí, na něž jste byli z minulých ročníků zvyklí. Masters je pouze vyvrcholením a třešničkou na dortu uzavírající celou škálu nejrůznějších turnajů a podniků.

Jádrem hry je podle zvyklostí dlouhý kariérní mód, v němž si od píky vypipláte vlastního golfistu a pokusíte se s ním vyhrát, co se dá. Počínaje amatérskou ligou se postupně prokoušete až k těm nejprestižnějším světovým turnajům. Během kariéry na vás čeká hlavně sbírání bodů na turnajích, avšak chybět nebudete ani na různých tréninkových a sponzorských dnech, účastníte se Prezidentského poháru a v mezičase si třeba trochu vyladíte vybavení.

magazin.cz

Golf pro každého
PGA Tour 12 se snaží otevřít veškerému hráčskému publiku, které má zájem zahrát si sofistikovanou verzi golfu. Nabízí tudíž hned čtyři stupně obtížnosti, které se liší zejména ve složitosti ovládání a započítávání různých vlivů okolního prostředí. Krátký tutoriál a nejlehčí obtížnost dovoluje i naprostému amatérovi celkem snadno proniknout do krásy golfové hry. Navíc si můžete zapnout užitečného rádce, který vám pomůže s výběrem správného typu hole, nebo přispěchá na pomoc s nějakou obecnou radou.

magazin.cz

Naproti tomu ostřílený harcovník výzvu nalezne v nejvyšší obtížnosti, kdy se na dráze letu míčku podepíše i sebemenší vánek. A pokud budete chtít poměřit svoje schopnosti s ostatními hráči, hra vám to umožní se čtyřmi protivníky jak online, tak i u jedné konzole. Zajímavým zpestřením je v případě verze pro PlayStation 3 možnost ovládat hru pohybovým ovladačem Move, což ovšem vyžaduje notnou dávku cviku a trpělivosti.

Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters je dostupný ve verzích pro konzole Xbox 360, PlayStation 3 a Wii.

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!