Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Získejte od PokerStars Porsche… Jen tak!

Věděli jste to? Díky PokerStars si můžete zahrát svou oblíbenou hru z pohodlí domova, vyhrát hromadu peněz a jen tak mimochodem získat i nové Porsche!

Jak si prostřednictvím vašeho klientu PokerStars zahrát zdarma o stovky dolarů již už dobře víte. Stejně tak z našeho pravidelného zpravodajství asi jistě znáte veškeré speciální akce herny PokerStars. A o jejím VIP klubu jsme si také již nejednou psali.

Na principu fungování VIP klubu se nic nemění – za každý buy-in do turnaje či každou sázku v cash game získáváte FPP, tedy body věrnostního hráče. Jejich aktuální stav nejlépe zjistíte, pokud kliknete v klientu herny PokerStars na nepřehlédnutelné tlačítko Pokladna.

Co se za ně dá pořídit již také zřejmě dobře víte. Je úplně jedno, jestli se vám v pokeru zrovna daří, nebo ne, PokerStars vás odmění tak i tak. Prohlédnout si nejnovější nabídku VIP obchodu můžete ostatně sami a hned teď přímo na stránkách PokerStars.

magazin.cz

To úplně nejcennější, co se dá ve VIP Store získat, je momentálně Porsche Cayman. Jeho cena je vyčíslena na 3 000 000 FPP. Vězte, že kdyby si pokeroví profíci nepořizovali každý třetí den nového plyšového žraloka, mohlo by tohle parádní auto zdobit garáž nejednoho z nich. Zatím jich však na něj dosáhlo jen pár.

Tím úplně prvním byl bláznivý italský mladík Dario Minieri. Do kapsy ho však nedávno strčil internetový specialista Spencer Cosette, jenž si dokázal pošetřit FPP již na dvě auta!

„Na to první Porsche jsem se rozhodl šetřit hlavně kvůli tomu, abych měl motivaci hrát co nejvíc. Nejsem totiž ten hráč, co by u toho seděl deset hodin v kuse. Když mě to nebaví, prostě jdu dělat něco jiného,” rozpovídal se o okolnostech svého prvního automobilového úlovku sám Cosette.

magazin.cz

Mimochodem, Porsche Cayman tento ctitel německých sporťáků ve sbírce stále nemá. PokerStars totiž dříve rozdávala jiné modely. Cosette tak získal nejprve Porsche Cayenne a poté si zvládl našetřit ještě na mohutnější Porsche Panamera. To první přitom věnoval svým rodičům.

Takže pokud jste ještě nepřemýšleli o tom, co dát rodičům k Vánocům, vězte, že Porsche Cayman není špatný nápad. Stačí jen poctivě hrát, zlepšovat se a FPP vám budou na vaše konto naskakovat také tak automaticky jako Spenci Cosettovi!

Za tradiční Líbimseti turnaje sice žádné FPP neobdržíte, účast v nich je však zdarma, takže určitě nejde o žádný promarněný čas. Zvlášť když se každý týden hraje o parádních $200, čili nějakých 3500 Kč! Stačí jen každý den poctivě sledovat hodiny a od 18:00 být připraven u klientu herny PokerStars na vaše oblíbené Líbimseti turnaje. Vyhrát se v nich snadno dá nejen jeden solidní dolar, ale zejména pak lístek do bohatě odměnovaných nedělních finále (v každém z nich se hraje už o rovných $200!). Červencové heslo naleznete v předchozím odkazu.

K tomu všemu budete ovšem potřebovat pokerový klient herny PokerStars. Máte ho již nainstalovaný?

A pravidla pokeru vám nedělají žádné potíže?

Diskuze k článku:

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!