Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Spravedlnost a právo / foto: Shutterstock

Advokátní kancelář, která vám pomůže se všemi druhy práva

V současné době se člověk dostane velice snadno do obtížné životní situace, se kterou se sám nedokáže vypořádat.

Advokátní kanceláře se setkávají s různými případy, například se snaží pomáhat v rodinném právu při udělování dětí do péče, v trestním právu při obhajobě a v občanském právu při řešení dědictví. V následujících řádcích vám prozradíme, na jakého advokáta se obrátit.

Existují stovky advokátů, ale ne všichni jsou úspěšní

V České republice advokátů neustále přibývá, ovšem ne všichni mohou nabídnout dlouholetou praxi a vysokou úspěšnost u soudů. Ať už potřebujete pouze poradit v oblasti nějakého práva, nebo sháníte zastoupení před soudem, doporučujeme obrátit se na advokáta JUDr. Zdeňka Koschina. Jakmile do vyhledávače zadáte frázi „advokátní kancelář Praha“, jedním z nabízených výsledků je i zmíněný JUDr. Zdeněk Koschin, který poskytuje kompletní servis pro podnikatele i soukromé osoby.

Specializuje se na právo ústavní, obchodní, občanské, správní, trestní, pracovní, daňové, stavební a rodinné. Působí nejen v České republice, ale také na Slovensku, a tak mají dveře otevřené i slovenští klienti.

Služby, které využijí i podnikatelé

Velice často se k soudu dostávají firmy, ať už právem či neprávem. Jestliže jako společnost potřebujete reprezentativní zastoupení před soudem, opět doporučujeme uvedeného advokáta, neboť už mnohokrát řešil různé věci v podnikatelském segmentu. Dokonce poskytuje i daňové a účetní služby či zpracování mzdové a personální agendy.

Už nemusíte zdlouhavě hledat někoho pod názvem advokát Praha, protože veškeré věci můžete řešit s JUDr. Zdeňkem Koschinem, který se snaží všem svým klientům maximálně vyhovět. Profesionální přístup je u advokátní kanceláře samozřejmostí. Spokojení budete i s cenovou politikou.

 

K tomuto článku není otevřena diskuze