Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jazykové kurzy / foto: Shutterstock

Nejlepší dárek? Věnujte k Vánocům kurzy angličtiny nebo němčiny!

Chcete dát letos příbuzným něco opravdu originálního a zároveň praktického?

Pak může být možnost naučit se světový jazyk tím pravým ořechovým. Jistě, obdarovaný se bude muset přičinit i sám, aby takový dar přinesl ty správné výsledky, ale třeba pro vás zrovna tohle bude velkou motivací.

Kdy je vhodné darovat jazykový kurz?

Vzdělání není levnou záležitostí, pokud tedy máte ratolesti nebo mladší sourozence, kteří ještě nevydělávají a už se nemohou dočkat, až se rozletí do světa, tímto dárkem je jistě potěšíte. Stěžuje si vaše polovička, že se sice anglicky či německy dorozumí, ale v práci zjišťuje, že jí (nebo jemu) chybí znalost hovorového jazyka, slovní zásoba, konverzační schopnosti...? Zase uhodíte hřebíček na hlavičku! Jazykový kurz je ale překvapivě vhodným dárkem i pro starší generace, které se v dnešním světě často ztrácí právě kvůli neznalosti zejména angličtiny. Vaši rodiče budou možná nejdříve nechápavě kroutit hlavou, ale jakmile se díky kurzu zlepší třeba v práci s Internetem, ještě vám rádi poděkují.

Právě nyní za jazykový kurz ušetříte

Protože se kurzy němčiny a angličtiny stávají populárním dárkem, jazykové školy si v tomto období často připravují pro své klienty slevy. Například jazyková škola Orange Academy nabízí dárkové vánoční poukazy na kurzy anglického či německého jazyka různých úrovní a zaměření, ve kterých najdete něco pro každého člena rodiny, a při včasném zakoupení garantuje slevu 5 %. Alespoň pokud si vyberete pobočku jazykové školy v Brně nebo jeho okolí - Pohořelice, Rosice-Zastávka, Znojmo, Velká Bíteš. A uhradíte-li kurzovné do 31.1., získá obdarovaný i učebnici zdarma, takže nebude mít za studium žádné výdaje,

Kurz na míru je nejlepší dárek

Ve vánoční nabídce jazykové školy Orange Academy jsou vedle klasických skupinových kurzů také kurzy individuální. S těmi máte absolutní jistotu, že si obdarovaný doplní znalosti přesně v té oblasti, kde mu nejvíce schází, a dostatečně si procvičí konverzaci i výslovnost, protože se lektor bude věnovat jen jemu. Výuka probíhá moderními komunikativními výukovými metodami Effective English / Effektives Deutsch a zahrnuje také přístup do e-learningu, kde si studenti mohou znalosti ještě více rozšířit. Tak letos místo dalšího oblečení dopřejte příbuzným tuhle příležitost!

K tomuto článku není otevřena diskuze