Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Obálky / foto: shutterstock

Obálky a krabice? Buďte originální!

Provozujete e-shop a každý den odesíláte zboží zákazníkům? A jaké k tomuto účelu používáte obalové materiály? I ty o vás totiž mnohé napoví.

Ve světě obchodu se říká, že obal prodává. Co ale obalový materiál, do něhož zboží balíte? I ten má svou vypovídací hodnotu.

Zaměřeno na obálky

Základní obalový materiál samozřejmě představují obálky. V nich posíláme nejenom běžnou korespondenci, kterou adresát najde ve schránce. V tomto případě se jedná o obálky dopisní. Trh je však v tomto segmentu mnohem bohatší.

Obálka

Kartonové, bublinkové a plastové

Na e-shopu obalykredo.cz, za nimiž stojí renomovaný výrobce obalového materiálu všeho druhu, najdete i odolné obálky kartonové vhodné pro odesílání tiskovin, knih, dokumentů a dalších plochých produktů. Stejně jako ochranné obálky bublinkové, které jejich obsah ochrání před nárazy i vibracemi. Ale třeba i obálky vhodné pro odesílání textilu a jiného měkkého materiálu, tedy obálky plastové.

Papírové a kartonové krabice

Po obálkách jsou nejběžnějším obalovým materiálem kartonové a papírové krabice, do kterých samozřejmě zabalíte zboží rozměrnějších formátů. Jsou levné, dostupné i snadno skladovatelné. Dobře se s nimi manipuluje a především je možno je stoprocentně recyklovat. Poslouží vám při stěhování i skladování.

Krabice

S poštovními krabicemi nemusíte platit poštovné

Rádi byste ušetřili za poštovné? To vám umožní speciální poštovní krabice, v jejichž ceně je poštovné už zahrnuto. V nabídce e-shopu navíc najdete i krabice se speciální konstrukcí, které umožňují nastavení výšky a její zafixování. Takové krabice využijete při posílání knih, tiskovin i textilu. Velmi praktické jsou i krabice vybavené speciální vnitřní kapsou vhodnou pro faktury a jiné důležité dokumenty, které se v obyčejných krabicích často ztrácejí. Chytré, že?

Vybírejte na obalykredo.cz

Takovýchto vychytávek na e-shopu obalykredo.cz ale najdete víc. V nabídce jsou i kartonové tubusy či krabice na víno. Stejně jako balicí papíry a lepicí pásky. Opomenout byste však neměli ani výplňový a fixační materiál, který zase zaručí, že se zboží v balíku nebude zbytečně hýbat a k adresátovi dorazí neporušené. O to přeci jde především, nebo ne?

K tomuto článku není otevřena diskuze