Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Brad Pitt a Jennifer Aniston. / foto: Shutterstock

Jak se slavní udržují ve formě aneb diety známých celebrit

Chcete mít perfektní postavu i po padesátce, jakou má kupříkladu Jennifer Aniston? Tajemství tkví nejen v dostatečném pohybu, ale především v dietách, které slavní dodržují.

Pokud nejste spokojení se svou postavou, pokud chcete zatočit s přebytečnými kilogramy, je načase pustit se do hubnutí. Na programu dne by měl být samozřejmě pohyb. Kromě toho však pozměňte i svůj jídelníček. Zkuste to s dietami, které stojí za perfektními postavami těch nejslavnějších celebrit.

Jennifer Aniston dodržujte řeckou dietu

Zmiňovaná Jennifer Aniston patří k idolům žen. Přece jenom i po padesátém roce života vypadá opravdu fenomenálně. Tajemství její krásné, štíhlé a pevné postavy však tkví v řecké dietě. Mluvíme o dietě, ve které převažují především řecká jídla čili ryby, zelenina, také olivový olej a dále bylinky.

Zdravá strava

Možná si říkáte, že jednotlivá jídla nejsou zrovna nic sytého. Sama herečka však apeluje na to, aby se mezi jednotlivými pokrmy dne neudělala delší než čtyřhodinová přestávka. Hlad, který by vás po delší odmlce postihl, je totiž šílený.

Anne Hathaway jen o ředkvičkách a hummusu

Herečku Anne Hathaway můžete znát jako princeznu z filmu jménem Deník princezny. Určitě jste v tomto filmovém snímku obdivovali její postavu. Za ní však nestojí dlouhá dřina v posilovně, ale minimální příjem. Během dne totiž slavná herečka zkonzumovala jenom kolem pěti set kalorií, což je opravdu strašně málo. Její strava se neskládala prakticky z ničeho jiného než z ředkviček a hummusu.

Humus

Pokud chcete jít v jejích stopách, zkuste si kalorie trochu navýšit. Na počítání kalorií rozhodně není nic špatného, jenom její přísun byl opravdu velice malý - až hraničil s extrémem.

Victoria Beckham drží pětihrsťovou dietu

V módním světě bychom našli jednu obrovskou ikonu. A tou je Victoria Beckham. Žena nejvíc sexy fotbalisty světa (který tedy už skončil se svou profesionální kariérou) je také jednou z žen, která kvůli své postavě drží dietu. Konkrétně mluvíme o pětihrsťové dietě.

Victoria Beckham

Mluvíme o dietě, při které nejí víc, než kolik se jí toho vejde do dlaně. V jiné dny však nedělá nic jiného, než jen popíjí mátový čaj. Teď je otázkou, která z diet je “lepší”.

Jak se slavní udržují ve formě aneb diety známých celebrity

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!