Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Horoskop a obloha / foto: shutterstock

Nejchytřejší znamení zvěrokruhu, která vás řadí mezi inteligenty

Znamení o člověku leccos prozradí. Odtajní, jaký je člověk milencem nebo jaké jsou jeho stinné stránky. Navíc může prozradit i velikost jeho IQ. Pojďme si prozradit, jaká znamení zvěrokruhu patří mezi nejchytřejší.

Měli jste někdy pocit, že patříte ke skutečně chytrým lidem? Že jste daleko chytřejší než všichni vaši známí dohromady? Možná to nebyl jenom váš pocit. Možná jste skutečně chodící knihovnou. Jak to zjistit? Stačí si zodpovědět otázku, jakého jste znamení...

IQ

Blíženci: Jejich mozek funguje neskutečně rychle

Pokud jste se narodili v rozmezí od 21. května do 20. června, patříte mezi velice chytré lidi. Jste totiž blížencem a těm funguje mozek opravdu neskutečně rychle. Svědčí o tom kupříkladu to, jak rychle dokážou reagovat, jak rychle mění své názory z minuty na minutu, jak mluví nebo jak flirtují. Vaší schopností je brilantnost, kterou vykazujete, ať už se nacházíte v jakémkoli vzdělávacím prostředí.

Váhy: Jsou chytré, ale nezdají se být

Váhy má většina lidí spojené s neustálou péči o vzhled. To je zkrátka pro toto znamení typické. To by mohlo v ostatních vzbudit dojem, že se nejedná o příliš chytré znamení. Jenže opak je pravdou. Pakliže jste se narodili v rozmezí od 23. září do 22.října, pak jste pravděpodobně velice inteligentními. Pro váhy je známá jejich mozková síla a to, jak se umí podělit o veškeré své znalosti.

Mozková síla vah

Střelci se rádi učí

Mezi inteligentní znamení zvěrokruhu patří také střelci, tedy lidé narození v rozpětí od 22. listopadu do 21. prosince. Mluvíme tu o jedincích, kteří velice rádi získávají nové znalosti a rádi se učí. Také velice rádi sdílí to, co se už naučili nebo co znají, chtějí se zkrátka o veškeré své znalosti podělit. Asi bychom nenašli podobné znamení, jež by bylo tak fascinované novými informacemi.

Vodnář jako znamení se smyslem pro technologii a pokrok

I znamení jménem vodnář se může chlubit vysokým IQ. Je to vzdušné znamení, které má smysl především pro technologii a také pro pokrok. Vodnář má tendenci vše si zjistit a udělat si na věci vlastní názor. Potřebuje čerpat ze spolehlivých zdrojů, což ho šlechtí.

Nejchytřejší znamení zvěrokruhu, která vás řadí mezi inteligenty

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!