Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kočka jako domácí mazlíček / foto: shutterstock

Hledáte ideálního domácího mazlíčka? Vhodné plemeno kočky pro vás prozradí vaše znamení

Češi patří mezi kočkomily a za své mazlíčky dokážou utratit hotové jmění. Velkou částku vytasí z kapsy už při koupi, až se tedy rozhodnou, jaké plemeno kočičího společníka si přivedou domů.

Pokud si nejste jistí tím, jakého čtyřnohého kočičího společníka si přivést domů, poraďte se s hvězdami, respektive zeptejte se vašeho znamení. To o nás umí prozradit mnoho – i to, jaká kočička se stane tím nejlepším parťákem pro život a na život.

Spokojená kočka

Pro Berany bengálská kočka, Býkům na plemeni nesejde

Pokud jste se narodili ve znamení Berana, klasická kočka ze statku vás zrovna nenadchne. Jaké plemeno by vás však mohlo zaujmout, je bengálská kočka, která v sobě nese trochu exotičnosti. Navíc se pyšní aktivním duchem a činorodou povahou, což je přesně podle vašeho gusta.

Zatímco Beranům záleží na plemenu, Býkům nikoliv. Ti se budou klidně mazlit s kočičím společníkem, který pochází ze zahrady nebo ze statku. Patříte totiž k praktickým typům a nemáte v plánu utrácet příliš vysoké částky za koťátko.

Raci chtějí elegantní plemeno, Lvi potřebují výraznou osobnost

Co se týče Raků, ti jsou milovníky spíše elegantních plemen. Jejich favority se stanou ruské modré kočky, které nejenže zmiňovanou elegancí oplývají, ale také oplývají klidem, který Raci oceňují. Navíc u tohoto plemena se nemusí jejich majitelé obávat, že vymyslí nějaké hlouposti. Na to ruské modré kočky zkrátka nejsou.

Kočka

Pokud jste se narodili ve znamení Lva, pak vyžadujete stejně výraznou osobnost, jakou jste vy sami. Jste přece Králi zvířat, vyžadujete k sobě někoho speciálního. Proto svou pozornost upněte na egyptskou mau, která je doslova známá svou vyhraněnou osobností. A i když je to egyptské plemeno, nemusíte se obávat, že by byla nepřátelská. Je naopak velmi vlídná k rodině, ovšem nevlídná k cizím.

Hledáte ideálního domácího mazlíčka? Vhodné plemeno kočky pro vás prozradí vaše znamení

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!