Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Spodní prádlo / foto: shutterstock

Policie zasahovala kvůli pověšenému prádlu: Mělo být důvodem k vyprovokování nevěry

Asi každý z nás měl někdy problém se svými sousedy, ať už kvůli nerespektování nočního klidu, nebo hlasitým dětem. Existují však mnohem kurióznější případy.

Ne vždy vycházíme přátelsky s lidmi ze sousedství. Odlišný věk, názory i životní styl mohou stát často za sousedskými spory, které často vyvolají hlasitou výměnu názorů, v horším případě mohou vést až k fyzickým potyčkám. Aby však vyostřené konflikty řešili strážníci, musí jít již opravdu do extrému. Poměrně časté jsou případy osob pod vlivem alkoholu, které si v podnapilém stavu řeší dlouhodobé spory, nebo mladá společnost pořádající celonoční bytovou párty s hlasitou hudbou.

Hádky

Příliš provokativní prádlo

To však není případ, který se nedávno odehrál v Mexiku ve státě Quintana Roo. Tamní jednotka byla přivolána ke sporu dvou žen, ve kterém hrálo hlavní roli vyprané a hlavně pověšené spodní prádlo jedné z nich. 42letá Mexičanka totiž nemohla přenést přes srdce, že její mladší a zřejmě i atraktivnější sousedka rozvěšovala své spodní prádlo před okny jejího domu s údajným cílem svést jejího manžela. Jako důkazy uváděla, že žena prádlo rozvěšovala právě ve dnech, kdy byl její manžel doma a odpočíval do práce, a také že si schválně vybírala provokativní kousky v podobě krajkového či průsvitného spodního prádla.

Provokativní prádlo

Stížnosti nebraly konce

Rozzlobená fúrie se pokoušela nejprve kontaktovat úřady, u kterých obvinila svoji sousedku z nedostatku morálky a ze snahy rozvrátit vztah. Když se však nedočkala žádné reakce, rozhodla se jednat radikálně a zavolala na nebohou sousedku policejní hlídku. Asi si lze představit úžas a překvapení strážců zákona, kteří na místo přijeli a byli naléhavě žádáni, aby mladou koketu zatkli a potrestali. Nakonec se jim rozhořčenou a zahořklou ženu podařilo uklidnit a oficiálně nikdo odsouzen ani zatčen nebyl, a tak se může manžel nadále kochat rozvěšeným spodním prádlem, které spíše než jeho, nenechává chladnou jeho ženu.

 

Zdroj:

https://www.sdpnoticias.com/sorprendente/mujer-denuncia-a-su-vecina-por-tender-tangas-para-seducir-a-su-esposo/

Policie zasahovala kvůli pověšenému prádlu: Mělo být důvodem k vyprovokování nevěry

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!