Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Znamení zvěrokruhu / foto: shutterstock

Znamení zvěrokruhu napoví, jaké budou naše děti. Tak jaké bude to vaše?

Znamení zvěrokruhu o nás prozrazuje mnohé. A často víc, než si kdokoliv dokáže představit. Pojďme si prozradit, co hvězdy předpovídají o našich dětech. Ať rodiče vědí, na co se mají připravit.

Berani budou tvrdohlaví vůdci, Blíženci upovídaná stvoření

Narodilo se vám dítě ve znamení Berana? Pak budete mít doma veselo, i když je pravdou, že se vám zároveň narodil v budoucnu velmi úspěšný člověk. Berani jsou od pradávna tvrdohlavými vůdci, zároveň také bojovníky, kteří se jen tak nevzdávají. Ostatní je právě pro jejich ctižádostivost, odvahu a odhodlání obdivují.

Zato s Blíženci budete mít doma veselo jinak. Hvězdy jim totiž seslaly na zem pořádnou dávku upovídanosti. S nimi se tedy nebudete nudit. Platí zároveň, že si musíte připravit pořádnou dávku odpovědí, protože upovídaní jsou zároveň často také zvídaví a otázek během dne či procházky padne víc, než by člověk myslel.

Horoskop
Horoskop – Zdroj: Shutterstock.com

Ryby budou silně citově založené, Vodnáři jsou inovátoři

Bezpodmínečná láska a obecně silná citová založenost. Přesně to jsou Ryby, respektive děti narozené v tomto znamení zvěrokruhu. V jejich životě bude velmi důležitá intuice, životem je však bude doprovázet i pořádná dávka fantazie. Je pouze otázkou, jestli je dobré, nebo špatné, že Ryby příliš neumí odlišovat reálný svět od světa fantazie.

Zatímco Vodnáři mají v tomto jasno. Jsou to spíše inovátoři, na které si jen tak nepřijdete. Mají tendenci přicházet neustále s něčím novým, převratným a taktéž revolučním. Jen je tedy budete muset pobízet ke sportu, tělo se totiž nechává velice často lenivět.

Různé povahy dětí
Různé povahy dětí – Zdroj: Shutterstock.com

Kozorozi jsou cílevědomí, Střelci rozporuplní

Pokud se vám narodí Kozoroh, nejlépe uděláte, pokud nastolíte doma pevný řád a systematičnost. To jsou ostatně věci, které znamení zvěrokruhu vidí velmi rádo. Sami jsou poměrně pečliví, ale především cílevědomí, a pyšní se čistým myšlením.

Co se týče Střelců, mluvíme spíše o rozporuplných osobnostech prahnoucích po pocitu bezpečí, zároveň po pocitu volnosti. I když nemají rádi samotu, potřebují cítit, že jsou svobodní a ničím nesvazovaní.

 

Zdroj:

https://zena.aktualne.cz/rodina/jake-jsou-deti-narozene-v-ruznych-znamenich-povahu-a-vlastno/r~b40b94d83c3e11e88b47ac1f6b220ee8/v~sl:04fb9930c2e2694adb8ed4b6f3ca5100/

Znamení zvěrokruhu napoví, jaké budou naše děti. Tak jaké bude to vaše?

V diskuzi není dosud žádný příspěvek. Napiš ten první!