Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Online školení / foto: foto: https://www.instructor.cz/

Poctivé školení zaměstnanců je velmi důležitou činností každého zaměstnavatele. Jak na to?

Vlastnictví úspěšné firmy s sebou přináší nepočitatelné množství povinností, se kterými se musíte pravidelně potýkat. Čím více vaše společnost roste, tím náročnější je veškeré zařizování a s ním spojené oblasti.

Je naprosto jasné, že na takovou práci nevystačíte sami, a tak pro vás bude nutné najít spolehlivé pomocníky. Jak je to se vzděláváním vašich podřízených?

Legislativa mluví jasně

Nejdříve je nutné si uvědomit, že školení zaměstnanců má svá jasně daná pravidla, jimiž se musíte bezpodmínečně řídit. Jakožto zaměstnavatelé jste povinni jej iniciovat v případě nástupu nové pracovní síly, změně zařazení či druhu činnosti vašich podřízených, při zavedení nové technologie a dalších specifických situacích. Otázkou však zůstává, jakou podobu musí tento proces vlastně mít?

Školení zaměstnanců

Chcete-li být maximálně krytí a dopřát sobě i svým pracovníkům bezpečí, neobejdete se bez spolupráce s opravdu zkušenými a ověřenými pomocníky. Jedině ti vám zajistí profesionální a neprůstřelné vzdělávací kurzy, ať už se pohybujete v kterémkoliv odvětví. Někteří z nich vám v rámci svých služeb dokonce nabídnou i další dodatkovou péči.

Na koho vsadit?

Jedním z nejoblíbenějších poskytovatelů na našem tuzemském trhu je známá společnost PREVENT. Ta se soustředí nejen na komplexní bezpečnost práce na pracovišti, ale zároveň nabízí i špičkové výukové platformy (INSTRUCTOR a EDUNIO) pro své klienty. Ty jsou zodpovědné za proškolení více než 800 tisíc lidí ročně, přičemž toto řešení volí přes 5 tisíc různých organizací.

Alfou i omegou je online školení s názvem EDUNIO vhodné především pro větší firmy. Jedná se o intuitivní a velmi kvalitně vymyšlený systém, který v sobě zahrnuje vše potřebné pro zajištění bezpečnosti práce. Jaké výhody vám přinese?

Vzdělávací kurzy

EDUNIO usnadní práci všem

Zmíněná platforma nachází své místo hlavně během procesu zaučování nováčků, tzv. onboardingu, a jejich seznamování se zbytkem týmu i kulturou daného pracoviště. Vše začíná u úvodního přivítání zahrnujícího krátkou videoprezentaci a několik základních údajů identifikujících benefity vaší společnosti. Poté je přirozeně nutné seznámit nováčky s potřebnou administrativou, vaším týmem a absolvovat tolikrát probírané úvodní školení. To vše zvládnete během několika málo kliknutí, takže ušetříte opravdu mnoho hodin času.

Nemusíte se obávat, protože aplikace nalezne své uplatnění i v jiných oblastech. Zvládne za vás zajišťovat periodické činnosti (pracovnělékařské služby, přidělování a evidence pomůcek, zkoušky odborné způsobilosti a tak dále), sestavovat důležité kvalifikační kurzy, webináře a spoustu dalších záležitostí kritických k plynulému chodu vašeho podnikání. Podívejte se na stránky pod odkazem a přesvědčte se sami.

K tomuto článku není otevřena diskuze